Zombivadászat macsó méretű kaliberrel: 112 lövéses csomag

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Vannak azok a cuki kis revolverek, tudod, amik egy ridikülbe is beleférnek, megvan, miről beszélünk? Na, akkor azokat most gyorsan felejtsd is el, mert itt ilyesmi nem lesz: ezzel a csomaggal olyan kaliberrel lőhetsz, amit megemelni is férfias kihívás, ha pedig el is sütheted őket, nem egyszer, nem kétszer, de 112 alkalommal, az úgy megemeli a tesztoszteron szintedet, hogy a minimum egy, de inkább két órás program végére talán még a mellkas szőröd is besűrűsödik. De az biztos, hogy igazi G.I. Joe-nak fogod érezni magad!

Elvégre egy AK47-es vagy éppen egy Taurus.44 Magnum nem olyasmi, amit eltartott kisujjal szoktak manikűrözött kezek megfogni… ezek inkább akciófilmbe illő gépszörnyek!

Két tematikus lőlap közül választhatsz, hogy a brutál fegyverarzenállal legyen mit célba venni: szitává lyuggathatsz egy zombit, vagy célozhatsz Jason-re is a Péntek 13-bólA harmadik fegyver, a Reington Exp 870 után a lapokat cserélik, mert... khm, mondjuk úgy, hogy egy ilyen sörétes nem igazán hagy maga után sokat, amire még célozni lehetne. A kipreparált lőlapokat pedig aztán haza is viheted, és kilógathatod a nappaliba, hogy mindenki lássa, micsoda badass-szel van dolga, aki csak a lakásodba lép.

A csomag tartalma:

  • Ak47 – 30 lövés 
  • Vz 58 Classic – 30 lövés
  • Remington Exp 870 sörétes – 10 lövés
  • Taurus.44 Magnum – 12 lövés
  • Mosin Nagant Sniper – 10 lövés
  • Glock Roni – 20 lövés

A képen szereplő fegyver csak illusztráció!

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: 

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

Élménylövészet az ország legnagyobb fedett lőterén, brutál nagykaliberű, nagyfegyveres csomaggal, összesen 112 lövéssel zombis vagy Péntek 13-as tematikával horrorimádóknak, fegyverrajongóknak vagy macsóknak, akik nem ijednek meg egy nagyobb stukkertől sem
34 490 Ft 45 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet