Zombivadászat macsó méretű kaliberrel: 92 lövéses csomag

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Vannak azok a cuki kis revolverek, tudod, amik egy ridikülbe is beleférnek, megvan, miről beszélünk? Na, akkor azokat most gyorsan felejtsd is el, mert itt ilyesmi nem lesz: ezzel a csomaggal olyan kaliberrel lőhetsz, amit megemelni is férfias kihívás, ha pedig el is sütheted őket, nem egyszer, nem kétszer, de 92 alkalommal, az úgy megemeli a tesztoszteron szintedet, hogy a minimum egy, de inkább két órás program végére talán még a mellkas szőröd is besűrűsödik. De az biztos, hogy igazi G.I. Joe-nak fogod érezni magad!

Elvégre egy AK47-es vagy éppen egy UZI nem olyasmi, amit eltartott kisujjal szoktak manikűrözött kezek megfogni… ezek inkább akciófilmbe illő gépszörnyek!

Két tematikus lőlap közül választhatsz, hogy a brutál fegyverarzenállal legyen mit célba venni: szitává lyuggathatsz egy zombit, vagy célozhatsz Jason-re is a Péntek 13-ból. A kipreparált lőlapokat pedig aztán haza is viheted, és kilógathatod a nappaliba, hogy mindenki lássa, micsoda badass-szel van dolga, aki csak a lakásodba lép.

A csomag tartalma:

- CAA Roni Glock (20 lövés)
- .38-as Revolver (12 lövés)
- Zastava AK 47 (20 lövés) 
- IWI UZI (10 lövés)
- M4 Classic (20 lövés)
- Pumpás sörétes (10 lövés)

Fontos: Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe.

A képen szereplő fegyver csak illusztráció!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges az alábbi linken: 

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon 
Csak tedd a kosárba a Budafoki Mesterlövész oldalán a csomagot és kattints a zöld kosár gomba. Az adatok kitöltését követően állítsd be a kívánt dátumot és időpontot, a rendszer jelzi, hogy van-e szabad hely a választott időpontra.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Az ország legnagyobb fedett lőtere 1 000 m2 alapterületen, 2 db 25 m-es pontlövőpályával, motorizált lőlapmozgatóval, összesen 9 lőállással, 1 db 14 méteres szituációs lőpályával, mobil golyófogóval, borulócélokkal felszerelve vár, akár a lövészet magányos szerelmese vagy, akár egy nem mindennapi csapatépítő tréninghez keresel izgalmas helyszínt. Utóbbihoz kivetítő, hang és fénytechnika biztosított. A biztonságot profi, képzett szakemberek, a kellemes időtöltést pedig a családias, közvetlen hangulat garantálják.

Helyszín

Budafoki Mesterlövész SE

1222 Budapest Pannónia utca 1-3.

https://www.budafokimesterlovesz.hu/elmenykupon

Válassz Csomagot

Budafoki Mesterlövész SE

Budapest

Élménylövészet az ország legnagyobb fedett lőterén, brutál nagykaliberű, nagyfegyveres csomaggal, összesen 92 lövéssel zombis vagy Péntek 13-as tematikával horrorimádóknak, fegyverrajongóknak vagy macsóknak, akik nem ijednek meg egy nagyobb stukkertől sem
34 490 Ft 45 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet