2 az 1-ben Clip on szemüveg a jó látásért és fényvédelemért

-40 %

Az Ajánlat tartalma

Mit szólnál, ha ezen a nyáron nem kellene eldöntened, hogy azért hunyorogsz, mert rosszul látsz, vagy azért, mert szemedbe süt a nap?

Egy clip on szemüveggel két legyet üthetsz egy csapásra, ráadásul, mivel te szabályozod, hogy mikor legyen „árnyék” a lencsén, nem kell például egy épületbe lépve perceket várnod arra, hogy a szemüveg alkalmazkodjon a megváltozott fényviszonyokhoz.

Fontos: A látásvizsgálatra előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. A voucher kizárólag normál vastagságú szférikus vagy cylinderes lencsére vonatkozik (+6 és -6 közötti sph. dioptriáig, +2 cylinderig). A kinyomtatott voucheredet vidd magaddal. A látásvizsgálat csak 14 év felett végezhető el. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Az ajánlat tartalma:

- 1 pár 1,5-ös törésmutatójú lencse, polarizált (napszemüveg) mágneses előtéttel

- vizsgálat

- munkadíj

- kiváló minőségű szemüvegkeret

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy emailben:

Tel: +36-1-215-4327, email: info@totaloptika.hu

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Üzletünk Budapest szívében, a 8. kerületben található.  Minőségi, de elérhető árú szemüvegkeretek, szemüveglencsék, és egyéb kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk.

Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk a stílusához, életviteléhez és pénztárcájához illő szemüveget.

Vásárlóink elégedettsége kiemelkedően fontos számunkra.

Helyszín

Totál Optika

1082 Budapest Baross utca 86.

http://totaloptika.hu/

Nyitvatartás

H-P 10-18 

Sz: 9-13

Válassz Csomagot

Totál Optika

Budapest

Speciális Clip-on szemüveg 1,5-ös törésmutatójú lencsével, polarizált (napszemüveg) mágneses előtéttel. A szemüveglencse keményített réteggel ellátott, kiváló minőségű, márkás kerettel
31 990 Ft 53 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet