5 féle átfogó ultrahangos szűrővizsgálat

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Az ultrahang a modern orvoslás egyik csodája: segítségével a szakorvos szó szerint „beléd lát”, bármiféle fájdalom vagy sugárterhelés nélkül képes ellenőrizni a szervek vagy erek épségét, működését.

Az ilyen vizsgálatokkal így akár az előtt kiszűrhetőek az esetleges betegségek, hogy azok panaszokat okoznának, műtétek, fájdalmas beavatkozások előzhetőek meg akár.

A Medina Egészség Centrumban a megelőzésre koncentrálnak, de ha eltérést találnak, akkor az eredmények kiértékelésében és a leghatékonyabb kezelés megtalálásában is segíteni tudnak.

A csomag tartalma:

  • hasi ultrahang
  • kismedence ultrahang
  • pajzsmirigy ultrahang
  • carotis (nyaki erek) ultrahang
  • alsóvégtagi doppler ultrahang

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Telefonon: +36 20 619 4413 vagy emailben: info@medinacentrum.hu

A lefoglalt időpontodat módosítani vagy lemondani a vizsgálat időpontja előtt legalább 24 órával van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Medina Egészség centrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos, közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzser szűréssel foglalkozott a team.

Különös figyelmet fordítunk pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatásra, szakorvosi ellátásra, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerülj további kezelésre, amennyiben szükséges.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Helyszín

Medina Egészség Centrum

1047 Budapest Liszt Ferenc u. 6.

https://medinacentrum.hu/

Válassz Csomagot

Medina Egészség Centrum

Budapest

Hasi ultrahang, kismedence ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, carotis (nyaki erek) ultrahang, alsóvégtagi doppler ultrahang
44 990 Ft 60 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet