Ha még keresed a boldogságot: szingli terápia

-40 %

Az Ajánlat tartalma

Ha azt várod, hogy majd fehér lovon megérkezik, vagy egy toronyban vár rád, mint a mesékben, akkor lehet, hogy csalódni fogsz. Hányszor hallottad már, hogy egy sikeres kapcsolathoz először saját magaddal kell rendbe jönnöd?

Mindezt persze könnyű mondani, de hogy azt mégis hogyan is kell csinálni, arról mindenki hallgat… Kivéve a terápián, ahol végre nem csak kibeszélhetsz magadból olyan problémákat, akár traumákat, félelmeket is, amelyek eddig a kapcsolati boldogságod útjába álltak, de megküzdési stratégiákat is találhatsz, hogy magad mögött hagyhasd ezeket a problémákat, és ne zárd be többé saját magad előtt a boldogság kapuját.

Kinyomtatott vouchered vidd magaddal! Az ajánlat egy alkalomra szól, amennyiben úgy érzed, hogy több alkalomra lenne szükséged vagy a terapeuta több alkalmat javasol, akkor természetesen lehetőséged van a Citydeals felületén annyi vouchert venni kedvezményes áron, ahány alkalommal menni szeretnél. Személyesen vagy online!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés, időpont egyeztetés telefonon: +36 20 806 0806 vagy emailben: adnem@yahoo.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Egyre többször hallod ismerőseidtől, családtagjaidtól, hogy komolyabb megoldásra van szükséged a párkapcsolati problémáid rendezésére? Legyintesz ilyenkor nagyokat, ugyan már…. velem minden rendben van és különben is mit tudna nekem, nekünk mondani egy párkapcsolati problémamegoldó? SEMMIT. Csak az unalmas sablonok, bla bla bla… Belülről közben azért érzed, hogy igazuk lehet, csak ugye, egy családtag vagy egy barát hogyan is tudna racionálisan beszélni a témáról. Főleg rólam, rólunk. Persze, ha lenne egy olyan, aki megtanítja értelmezni, hogy mit miért tesz a párod, és fordítva is természetesen, oda azért már szívesebben eljönnél, ugye? Hozd el a társad egy jó kis beszélgetésre! Imádni fogjátok és – talán – egymást is, újra!

Helyszín

Nem kell rögtön elválni Párterápia

1136 Budapest Tátra utca 5/b.

https://www.nemkellrogtonelvalni.hu/

Válassz Csomagot

Nem kell rögtön elválni Párterápia

Budapest

1 alkalmas kapcsolati terápia egyedülállóknak, egy főnek
4 790 Ft 8 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet