Hangulatjavító aromaterápiás masszázs arcmasszázzsal

-37 %

Az Ajánlat tartalma

Rád férne egy kis kényeztetés? Mit szólnál, ha rögtön több érzéked is kapna a jóból?

Az illóolajokkal kombinált masszázzsal csodálatos eredményeket lehet elérni. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak. Erősítik az immunrendszert, javítják a hangulatunkat, ellazítják az izmokat, megszabadítanak minket a stressztől, feszültségtől és az érzelmi problémákat is kezelik.

A kezelés bázisolajba kevert, személyre szabott aromaterápiás cseppekkel történik, minden alkalommal a vendég jelenlegi állapotának megfelelő illóolajok keverékét készítik el. A masszázs során személyre szabottan, kiemelten foglalkoznak a problémás területekkel. A masszázs után 6-8 órán át nem tanácsos fürdeni, hiszen a masszázs alatt kezdődik a felszívódás, és órákon át tart még. 

A teljes kezelés időtartama kb. 60 perc.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejlentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

Az illóolajoknak köszönhetően nem csak a masszázs áldásos hatásait élvezheted, de az olajok bőrtápláló hatását és léleknyugtató illatát is
7 890 Ft 12 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet