Hidratáló Kleopátra masszázs arcmasszázzsal

-34 %

Az Ajánlat tartalma

A Kleopátra masszázs egy tipikusan kényeztető masszázs. Kleopátra nem véletlenül volt híres bőre szépségéről és fiatalságáról. Csáberejének titka, a tej és méz ihlette ennek a masszázsnak az összetevőit is.

A bőrradírt és a krémet frissen keverik és melegítve viszik fel a bőrre. A meleg krémmel történő masszírozás igazi kényeztetés a testnek és a léleknek. Kiváló minőségű készítményekkel történik a kezelés, melyek egytől egyig bőrnyugtató, bőrtápláló hatásúak. A testi-lelki harmónia elérését aromaterápiás illóolajok, méz és tej felhasználása segíti.

Az egész test és az arc lazító, relaxáló masszázsát a bőr átradírozása előzi meg, hogy a hatóanyagok még mélyebben tudjanak felszívódni.

A teljes kezelés ideje kb. 90-120 perc.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejlentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

Szépülj te is a legendásan gyönyörű egyiptomi uralkodónő szépségtitkával, kényeztesd magadat a tej és a méz hidratáló hatásával!
8 890 Ft 13 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet