Komplett, személyre szabott, egyfókuszú, dioptriás szemüveg

-59 %

Az Ajánlat tartalma

A Galéria Optika Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikája, a Móricz Zsigmond körtér és a Gellért tér között. A világ legnagyobb lencsegyártóival dolgoznak együtt, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel tudják elkészíteni az szemüvegedet. Minden szemüveget az ügyfél igényeihez mérten alakítják ki. Ha bizonytalan vagy, hogy jó lesz-e Neked ez a szemüveg, akkor is biztos lehetsz a vásárlásban. A szemüveget kedvezményes felárért cserébe vékonyított, fényre sötétedő, monitorszűrős, bifokális és multifokális változtatban is elkészítik. Így ráérsz kiválsztani a legmegfelelőbbet az optikában, szakemberek segítségével. Ha szükséged van látásvizsgálatra, akkor azt kedvezményesen megcsinálják a helyszínen (előzetes bejelentkezés szükséges).

Az ajánlatba beletartozik világszínvonalú érintésmentes látásvizsgálatunk is, ami Budán csak nálunk elérhető. Így biztonságos távolságból a kontaktok minimalizálásával tudunk dolgozni. Ez a lehető legpontosabb vizsgálat, az eddigi negyed dioptria (0,25D) lépték helyett század (0,01D) pontosságú korrekciót tesz lehetővé. jelenleg ez az elérhető legmodernebb vizsgálat és ez csak egy része a látásvizsgálatunknak, amit megkapsz ezzel a voucherrel.

Miért válaszd a Galéria Optikát?

 • A szemüveg dioptriás
 • Olvasáshoz olvasószemüveg
 • Tartalék szemüveget is érdemes csináltatni
 • A karcos szemüveg helyett csináltathat egy újat
 • Divatos új szemüveg a megunt régi helyett
 • Teljes mértékben személyre szabott szemüveg
 • Az éleslátás mindig fontos
 • A látásélmény mindenki számára elérhető
 • Nincs többé hunyorgás

Az ajánlat tartalma

  • 1 pár Essilor csoport által gyártott francia lencsével, UV szűrő réteggel, karcolódás és tükröződés csökkentő réteggel ellátva
  • keret
  • hozott recept alapján vagy előző dioptria alapján csináljuk meg a szemüveget
  • tok és a mikroszálas törlőkendő

A szemüveglencse jellemzői: +/-6.00 dioptriáig 2.00 cyl.-ig, 6-os össztörő értékig. Plusz látásvizsgálat a helyszínen: 1990 Ft.

Érvényesség

2023-02-28 -ig

Foglalási feltételek

Az ajánlat napszemüveg vásárlására nem vonatkozik és más kedvezményekkel nem összevonható. Dioptria tartomány :+/-6.00 dioptriáig 2.00 cyl.-ig, 6-os össztörő értékig. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Üzletünk a Bartók Béla út 22-es szám alatt található. 1988-óta áll itt optikai üzlet, munkatársaink szakmai tudása több tíz éves múltra tekint vissza. ​​Az országban egyedülálló módon 15 lencsegyártóval állunk kapcsolatban. A világ legnagyobb lencsegyártójának kiemelt Mester minősítésű partnere vagyunk, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel tudjuk elkészíteni az Ön szemüvegét. Minden szemüvegünket az ügyfél igényeihez mérten alakítjuk ki.

A Galéria Optika missziója: Elérjük azt, hogy mindenki élesen lásson és a megjelenése csak javuljon, a személyre, arcformához, stílusához kiválasztott szemüvegeinkkel!

A világ legnagyobb lencsegyártóival dolgozunk együtt, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel fogjuk elkészíteni a szemüvegedet. A nálunk készült szemüvegedben nem fogsz csalódni. Erre nemcsak igéretünk, de rengeteg szakmai elismerésünk is garanciát ad. Mint minden évben, idén is elnyertük többek között a Kiemelt Varilux Partner díjat is.

Helyszín

Galéria Optika

1111 Budapest Bartók Béla út 22.

https://galeriaoptika.hu

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 - 19:00 Kedd: 9:00 - 18:00 Szerda: 9:00 - 18:00 Csütörtök: 9:00 - 18:00 Péntek: 9:00 - 18:00 Szombat: 10:00 - 15:00

Válassz Csomagot

Galéria Optika

Budapest

Az egészségnél nincsen fontosabb és ez nincsen máshogyan a szemünk egészségével sem! A mindennapi tevékenységet nagyban megkönnyíti, ha élesen látunk, arról nem is beszélve, hogy a megfelelő szemüveg viselésével megelőzhető lehet a látás további romlása!
13 990 Ft 34 070 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet