Komplex 10 féle szűrővizsgálat a Medina Egészség Centrumban

-40 %

Az Ajánlat tartalma

Az ultrahang a modern orvoslás egyik csodája: segítségével a szakorvos szó szerint „beléd lát”, bármiféle fájdalom vagy sugárterhelés nélkül képes ellenőrizni a szervek vagy erek épségét, működését.

Az ilyen vizsgálatokkal így akár az előtt kiszűrhetőek az esetleges betegségek, hogy azok panaszokat okoznának, műtétek, fájdalmas beavatkozások előzhetőek meg akár.

Az ultrahangos vizsgálatok mellé ezzel a voucherrel most teljes laborvizsgálat, EKG és más, az általános egészségügyi állapotod felméréséhez elengedhetetlen szűrések is járnak.

A Medina Egészség Centrumban a megelőzésre koncentrálnak, de ha eltérést találnak, akkor az eredmények kiértékelésében és a leghatékonyabb kezelés megtalálásában is segíteni tudnak.

A csomag tartalma: hasi ultrahang, kismedencei ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, carotis dopler vizsgálat, teljes labor-pajzsmirigy-vizelet, EKG, testösszetétel mérés, vérnyomás mérés, véroxigén mérés, tumor markerek PSA (férfiaknak) és CEA (nőknek)

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Telefonon: +36 20 619 4413 vagy emailben: info@medinacentrum.hu

A lefoglalt időpontodat módosítani vagy lemondani a vizsgálat időpontja előtt legalább 24 órával van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Medina Egészség centrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos, közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzser szűréssel foglalkozott a team.

Különös figyelmet fordítunk pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatásra, szakorvosi ellátásra, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerülj további kezelésre, amennyiben szükséges.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Helyszín

Medina Egészség Centrum

1047 Budapest Liszt Ferenc u. 6.

https://medinacentrum.hu/

Válassz Csomagot

Medina Egészség Centrum

Budapest

Hasi ultrahang, kismedencei ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, carotis dopler vizsgálat, teljes labor-pajzsmirigy-vizelet, EKG, testösszetétel mérés, vérnyomás mérés, véroxigén mérés, tumor markerek PSA (férfiaknak) és CEA (nőknek)
49 900 Ft 83 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet