Komplex véranalízis 3 alkalmas lézerterápiával

-58 %

Az Ajánlat tartalma

A KingRay Egészség és Oktatási Központ jóvoltából egy voucherért cserébe komplex véranalízisen vehetsz részt, amihez ajádékba jár 3 alkalom lézerterápia is. A vérből az analízis megmutathatja, hogy mennyire terhelt méreganyagokkal a szervezeted. A felmérés előtt 2 órán belül lehetőség szerint ne egyél semmit, vizet viszont fogyassz bőven. A felmérés 60 percet vesz igénybe, melyet természetgyógyász szakember végez és értékel. Az élő vércsepp felmérése lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben, ami alapján következtethetünk az immunrendszer állapotára, a szabadgyökök okozta károsodás mértékére, a vitamin ellátottságra, a toxikusság mértékére, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavaraira és nem utolsósorban a gombák és paraziták jelenlétére. A másik csepp vér fél órás száradás után kerül vizsgálat alá. A szárazvér-analízis során a baktériumok, az élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, illetve a karimáján megjelenő elváltozásokból étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket és ezek testen belüli elhelyezkedését nézik meg. Legnagyobb előnye, hogy értesülhetsz olyan problémáról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik azt. Ha Te is figyelsz magadra, egészségedre, vásárold meg a kupont, a megadott elérhetőségen jelentkezz be az analízisre, ahol a természetgyógyász szakember szeretettel vár Téged. A módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem orvosi diagnózis, és nem is helyettesíti azt, a kezelés a fizikai közéret javítását szolgálja.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A felmérés előtt 2 órán belül lehetőség szerint ne egyél semmit, folyadékot azonban bőven fogyassz. A felmérés 60 percet vesz igénybe, az eredményt természetgyógyász szakember értékeli ki. A módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem orvosi diagnózis, nem helyettesíti azt. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A KingRay Egészség és Oktató Központ segít abban, hogy megőrizd az egészséged. Mottójuk: "Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden semmi!". Különböző mérésekkel és állapotfelmérésekkel gondoskodnak arról, hogy időben értesülj a szervezeted minden rendellenességéről, hogy időben meg lehessen fogni minden betegséget.

A kezelések fájdalom- és beavatkozás mentesek, így kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek a kezeléseken.

Helyszín

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

1081 Budapest Szilágyi utca 1. fsz. 2.

fenygyogyasz.hu

Nyitvatartás

H-P 10:00-18:00

Válassz Csomagot

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

Budapest

Évente legalább egyszer ellenőriztesd szervezeted állapotát egy egyszerű és gyors vérvétellel, ami sok mindent képes megmutatni egy szakembernek. Pár vércseppből számtalan információ kinyerhető, képet kaphatsz az aktuális vérállapotodról és egyéb mutatókról, hogy amennyiben elváltozást észlel a szakember, meg tudd tenni a megfelelő lépéseket.
7 390 Ft 17 600 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet