Ne csak halljátok, értsétek egymást: 1 alkalmas párterápia

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A problémák szőnyeg alá söprése nem megoldás, ahogyan az sem viszi előbbre az ügyeteket, ha egymásra kígyót-békát kiabáltok, de a másikat nem halljátok meg, vagy csak a haveroknak, barátnőknek, rokonoknak puffogtok, amikor a párotok nincs ott.

Egy párterápia során segítséget kaphattok, hogy megértsétek a problémáitok forrását és így dolgozni is tudjatok azon, és akár újra egymásra is találjatok!

Kinyomtatott vouchereteket vigyétek magatokkal! Az ajánlat egy alkalomra szól, amennyiben úgy érzitek, hogy több alkalomra lenne szükségetek vagy a terapeuta több alkalmat javasol, akkor természetesen lehetőségetek van a Citydeals felületén annyi vouchert venni kedvezményes áron, ahány alkalommal menni szeretnétek.

Egy alkalom párterápia időtartama: kb. 80-100 perc. Személyesen vagy online!

Érvényesség

2023-02-28 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes érdeklődés, időpont egyeztetés telefonon: +36 20 806 0806 vagy emailben: adnem@yahoo.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Egyre többször hallod ismerőseidtől, családtagjaidtól, hogy komolyabb megoldásra van szükséged a párkapcsolati problémáid rendezésére? Legyintesz ilyenkor nagyokat, ugyan már…. velem minden rendben van és különben is mit tudna nekem, nekünk mondani egy párkapcsolati problémamegoldó? SEMMIT. Csak az unalmas sablonok, bla bla bla… Belülről közben azért érzed, hogy igazuk lehet, csak ugye, egy családtag vagy egy barát hogyan is tudna racionálisan beszélni a témáról. Főleg rólam, rólunk. Persze, ha lenne egy olyan, aki megtanítja értelmezni, hogy mit miért tesz a párod, és fordítva is természetesen, oda azért már szívesebben eljönnél, ugye? Hozd el a társad egy jó kis beszélgetésre! Imádni fogjátok és – talán – egymást is, újra!

Helyszín

Nem kell rögtön elválni Párterápia

1136 Budapest Tátra utca 5/b.

https://www.nemkellrogtonelvalni.hu/

Válassz Csomagot

Nem kell rögtön elválni Párterápia

Budapest

Beszéljetek megoldásközpontúan, racionálisan a problémákról egy 80-100 perces párterápián
6 400 Ft 8 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet