Pihentető, stresszoldó thai talp- és hátmasszázs

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Mi még nem hallottunk olyan masszázsról, ami ne esne jól, de ha van népszerűségi lista, akkor azt biztos, hogy a relfexzónákban gazdag talpak, és a modern életmód miatt állandóan sajgó hát masszírozása vezeti. Ebben a kuponban mindkettő benne van, ráadásul annyit kapsz belőle, amennyi jólesik.

A masszázs menetrendjét ugyanis te határozhatod meg, vagyis te döntöd el, hogy a 60 perc milyen arányban oszlik meg a hát és a talpak masszírozása között.

A masszázs egy órán keresztül, kényelmes fotelekben történik. A masszőzök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják. Ez a masszázs a legjobb alternatív egészségügyi kezelés, és a lazításhoz, a feszültségek oldásához is hatásosan alkalmazható.

Érvényesség

2023-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges a +36307559043-as telefonszámon.    

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Professzionális Thai masszőzeink exkluzív környezetben várják szeretettel leendő és visszatérő vendégeinket!
Masszázsszalonunk Budapest szívében, a Centrál színház mellett található.

Minden masszőzünk okleveles thai masszőz. A híres bangkoki masszázs tanfolyamon sajátították el a hagyományos thai masszázs technikáját, és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Teljes kényeztetésben lesz részed!

Helyszín

VIP Thai massage

1065 Budapest Révay utca 14.

https://vipthaimassage.hu/

Nyitvatartás

H-V 11-22

Válassz Csomagot

VIP Thai massage

Budapest

60 perces thai talp és hátmasszázs 1 főre, tapasztalt masszőztől
9 350 Ft 11 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet