Rádiófrekvenciás arckezelés arcmasszázzsal a feszes bőrért

-37 %

Az Ajánlat tartalma

A kezelés egy általános bőrállapot-felméréssel kezdődik. 

Alapos letisztítás, peeling, tonizálás után hidroabráziós készülékkel távolítják el az elhalt hámsejteket, ezzel biztosítva, hogy a bőr könnyebben juthasson a szükséges tápanyagokhoz. Ezt követően a bőr táplálására egy hidratáló-regeneráló hatású hialuronsavas, oxigénes pakolást helyeznek fel. 

A hialuronsav a legideálisabb hidratáló hatóanyag, hiszen saját tömegének ezerszeresével egyenértékű nedvességet képes megkötni, amely aztán természetes nedvességforrásként működik, és ráncfeltöltő hatása van. 

Ezt követi a rádiófrekvenciás arcfeszesítés. A rádiófrekvenciás arckezelés során a hő hatására a kollagén rostok összerándulnak és a bőr feszesebbé válik. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődése. 

Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. 

Ezután egy kellemes, relaxáló arc-, nyak- és dekoltázsmasszázzsal kényeztetnek, hogy ez a kezelés tényleg csak a Te szépségedről és örömödről szóljon.

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejlentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

A rádióhullámok serkentik a bőr tartásáért felelős rostok termelését, és feszesebbé is teszik azokat, így az arc visszanyeri fiatalos feszességét
7 890 Ft 12 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet