Stresszmentesen, lazán! 90 perces Access Bars kezelés

-46 %

Az Ajánlat tartalma

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucherért cserébe 90 perces Access Bars kezelésen vehetsz részt, ami után garantáltan frissen, üdén, stresszmentesen távozol a szalonból. A stresszoldás egyik legígéretesebb és legkíméletesebb módja az Access Bars, ami tulajdonképpen egy fejakupresszúrás, fejreflexológiás érintésterápiát takar. A kezelés során a fejünkön található 32 speciális energiapont gyengéd stimulálásával, egyszerű érintésével a pontokhoz tartozó 32 élettér (például pénz, test, kapcsolatok, szexualitás) rossz berögződései törlődnek, azokat új elképzelések írják felül, így megváltozik a test működése, sőt, a terápián részt vevők egész élete gyökeres változáson mehet keresztül.

És hogy miben segít potosan a kezelés? Felfrissít, nyugtat, oldja a stresszt, megszabadít a pániktól, a félelemtől, segíti a pihentető, frissítő alvást, enyhíti a vizsgadrukkot, végső soron pedig stabilizálja az emberi kapcsolatokat, elindít egy életviteli változáson. Ha úgy érzed, Neked is erre van szükséged, ne habozz tovább! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségek egyikén kérj egy időpontot, a szalonból pedig könnyedén, frissen távozhatsz majd.

 

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66.

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Ha eleged van a problémákból, ha szeretnéd megváltoztatni az életed egy könnyed módszerrel, ajánlatunk segíteni fog! Hallottál már a bárokról? Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmeket és hozzáállásodat tárolod, amelyeket életedben fontosnak tartottál.
11 990 Ft 22 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet