1 alkalmas bevezető íjászoktatás akár 10 éves kortól

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Kipróbálnál egy igazán elegáns, nemes sportot? Az íjászat egyszerre ötvözi a nyers erőt, a technikát és a kifinomultságot, egyszerű, ősi, mégis komplex, finomra hangolt eszköz működtetését követeli meg. Most talán a legjobb, legméltóbb budapesti helyszínen kóstolhatsz bele ebbe a sportba.

A bevezető oktatáson megismerkedhetsz az íjászat alapjaival és a biztonságtechnikai szabályokkal, továbbá megtapasztalhatod, milyen íjat fogni a kezedbe és vesszőt röptetni.

Próbáld ki a fegyvert, ami évezredeken át az emberiség legfontosabb harci erejét, sőt a túlélést jelentette, és legyél tagja egy színes, sokoldalú közösségnek, amit az íjászat iránti szenvedély köt össze, vagy csak pipáld ki az élményt bakancslistádon!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 522 7678

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Több mint 30 méteres pálya, különböző típusú íjak kipróbálásának lehetősége időkorlát nélkül, edzői segítséggel! Már ezek az adottságok is kiemelik az íjásztermet a budapesti kínálatból.

A barátságos, családias hangulat, a nyugodt edzésmunkához elengedhetetlen körülmények nagyszerű lehetőséget biztosítanak hobbiíjásznak és versenyzőnek egyaránt.

A fárasztó edzésmunka végén vendégünk vagy egy teára, melyet közösségi helységünkben, kellemes társaságban fogyaszthatsz el.

Egyesületünk tagjai között van grafikus, táncos, üzletember, kétkezi munkás.

Egy tulajdonság biztosan közös bennük: az a különleges szenvedély, ami az íjászathoz nélkülözhetetlen.

Helyszín

Alibi Íjászklub

1067 Budapest Szondi utca 40.

http://ijaszat.com/

Válassz Csomagot

Alibi Íjászklub

Budapest

Kóstolj bele egy igazán elegáns sportba, ismerd meg az alapokat oktató segítségével!
3 750 Ft 5 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet