1 órás balatoni sétahajózás 1 fő részére a Talizmán Yachton

-24 %

Az Ajánlat tartalma

Egy percig sem vitatjuk, hogy a Balaton a partról is szép, de ha meg szeretnéd valamivel koronázni az idei nyaralást, akkor szállj vízre, és csodáld meg a tó tükrén táncoló fényeket egy elegáns yacht fedélzetéről! A kényelmes és különleges sétahajó mindig a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta, menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be a csodás balatoni tájat. Az egy órás program alatt élvezheted a balatoni hajóutat, akár kormányozhatsz is, és rendelhetsz 1 hideg italt, hogy tényleg az élet császárának érezd magad.

Az ajánlat hétköznapi felhasználásra szól.

Érvényesség

2024-09-15 -ig

A voucher 06.01-től felhasználható és hétköznapokra érvényes!

Foglalási feltételek

A hajók indulásáról és a menetrendekről a weboldalon tájékozódhatsz: https://tflotta.eu/setahajozas

Válasszátok ki a számotokra megfelelő csomagot az ajánlat jobb felső részében található csomagválasztón keresztül. Külön található gyerek, illetve felnőtt belépő:

Gyerek belépő: A voucher egy 14 év alatti gyermek számára biztosít részvételt. A voucher érvényes mindegyik nagyhajós programunkra: sétahajó, naplementenéző-hajó, diszkóhajó.

Felnőtt belépő: A voucher egy felnőtt számára biztosít részvételt. A voucher érvényes mindegyik nagyhajós programunkra: sétahajó, naplementenéző-hajó, diszkóhajó.

Bébi jegy felár (2 év alatti gyermek esetén): 2.000 Ft/fő

Hétvégi felár: 1.500 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Aki igazi Balaton-rajongó, annak nem kell bemutatni a T Flottát, a Balaton legnagyobb magán hajózási és vizes élmény szolgáltató cégét. Napi 30 hajójáratukon fürdőzésre és grillezésre, különleges rendezvények megtartására és igazi adrenalinnövelő programokra is lehetőség van. Legyen szó baráti buliról, legény- vagy leánybúcsúról, esetleg egy családi élményről, ha a Balatonon jártok, a T Flotta kihagyhatatlan lehetőségeket kínál nektek!

Cégük flottája többféle vitorlásból áll. A képek tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében kerülnek a foglalások fel standard vitorlásaikra!

Helyszín

T Flotta

8600 Siófok Hajóállomás 8-as állás személyforgalmi kikötő

https://tflotta.eu/

Válassz Csomagot

T Flotta

Siófok

A nyaralás csúcsa lehet a Siófokról induló sétahajózás, amely során még a kormányzást is kipróbálhatod! Felnőtteknek és gyerekeknek is hatalmas élmény!
4 500 Ft 5 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet