17.500 Ft helyett 14.490 Ft: Betonékszer készítő workshop

Az Ajánlat tartalma

Az ajánlattal 14.490 Ft-ért vehetsz részt a 17.500 Ft értékű workshopon. A voucherért most 2.900 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 11.590 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

Szeretnél különleges, egyedi ékszert készíteni, mely garantáltan nem jön szembe veled az utcán? Imádod a színeket és a minimál formákat, de nem tudod hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz? Akkor itt a helyed! Várnak a workshopon, ahol megismerkedhetsz közelebbről a betonnal!

2 órás Beton ékszer készítő workshop 1 fő részére

Szeretnéd megtanulni, hogy hogyan lehet különböző anyagokból látványos ékszert készíteni?
Ezen a workshopon kipróbálhatod a betonöntést, csiszolást, festést, különböző díszítési technikákat és apróbb trükköket! 
"Megmutatom, hogy hogyan kombinálhatod a betont színes selyemszalagokkal és zsinórokkal!

A 2 órás foglalkozáson elkészíthetsz 2 db nyakláncot és 2 db fülbevaló szettet!

A workshop magában foglal minden alapanyagot és kelléket. Várlak szeretettel, Dea"

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher beváltásához előzetes időpontegyeztetés szükséges az info@cassel.hu vagy +36 20 665-1596 elérhetőségeken. A voucher hétfőtől csütörtökig 15 órától felhasználható. Eltérő időpont esetén egyeztetés szükséges.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Két helyszínen beváltható:
1.) 1014 Budapest, Battyhányi utca 14.
2.) 1075 Budapest, Károly krt. 3/a, 4. emelet

Partnerünkről

A cassel márkát 2013 decemberében hoztam létre azzal a céllal, hogy az általam tervezett ékszereknek teret adjak. A divat és a trendek állandó változásával minden szezon sok újdonságot hordoz magában. Ezen az irányvonalon haladva készítem az ékszereket nap mint nap, próbálok ki új technikákat és megoldásokat. Alapanyagokat tekintve a kötelek, bőrök, ásványok és üveggyöngyök azok, melyekkel igazán szeretek dolgozni. Kötélre hímzett kristállyal vagy ásvánnyal igazán egyedivé lehet varázsolni egy nyakláncot vagy karkötőt. A magas minőségű alapanyagok felhasználása elengedhetetlen feltétele az alkotásnak, hogy hosszú távon hordható maradjon egy ékszer.

Helyszín

Cassel Handmade Jewelry workshop

1014 Budapest Battyhányi utca 14

https://www.cassel.hu/

Válassz Csomagot

Cassel Handmade Jewelry workshop

Budapest

2 órás workshop Budapesten, két helyszínen, ahol egyedi ékszereket készíthetsz magadnak különleges alapanyagból
2 900 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet