2 alkalmas darts oktatás, edzés kezdőknek vagy haladóknak

-27 %

Az Ajánlat tartalma

A darts a világ talán egyik legismertebb játéka, a kerek tábla ott lóg a klubtermek, kocsmák sőt sokszor a gyerekszobák falán is.

Azt már kevesebben tudják, hogy ezt a játékot lehet tényleg komolyan űzni is, és minél jobban elmélyülsz a tudományában, annál inkább megtalálod benne a kihívásokat és a szépséget.

A DARTS kortalan sport, melyet bárki, bármikor elkezdhet.

Az esélyek hasonlóak: fiatalok és idősek, hölgyek és urak egyformán jó játékoss, versenyzővé válhatnak.

A DARTS növeli a koncentrációs és fizikai állóképességedet, a biztos siker önbizalomnövelő hatású. Egy sport, amelynél a legkevésbé számítanak a külső adottságok!

Ajánlatunkkal a hazai dartsszövetség egyik legnépesebb klubjába nyerhetsz betekintést, kipróbálhatod ezt a különleges sportot, vagy tovább fejlesztheted a már meglévő tudásodat.

A könnyed hangulat ne tévesszen meg: a darts edzések komoly fizikai edzések, természetesen speciális, a sporthoz passzoló gyakorlatokkal és mentális felkészítéssel kiegészítve. Mert a darts során talán semmi sem olyan fontos, mint hogy egy versenyhelyzetben is nyugodt tudj maradni. Ez a tapasztalat pedig az élet számos területén jól jöhet majd.

Az ajánlat 2 edzésre vonatkozik, az edzések 2 órásak.

Mivel foglalkoztok majd az edzések során?

Technikai elemek,- beállás, fogás, célzás, dobás gyakorlása.

A helyes taktika, stratégia kialakítása.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon Tar Béla edzővel: +36 70-511-5415

Egy vásárló 1db vouchert használhat fel. További alkalmak a helyszínen a partnerünknél egyeztetendő

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Smile Darts Club 2011-ben alakult és csatlakozott a MDSz-et alkotó egyesületek sorába. Az elmúlt pár év alatt a klubunkban végzett sikeres munkának és a baráti, családias légkörnek köszönhetően ma már az egyik legnagyobb létszámú klub a miénk. Játékosaink mind egyéniben és csapatban is egyre több kiemelkedő eredményt érnek el. Az utánpótlás korú játékosaink 2012-óta meghatározó szerepet töltenek be a fiatalok bajnokságaiban. Az ifjúsági csapatbajnokságokban már ezalatt a rövid idő alatt is három bajnoki címet elnyertek. Zuglói termünkben 16 kivilágított táblával várunk, így mindig tudunk neked pályát biztosítani. A hagyományos versenytábláinkon kívül számos speciális táblára is dobálhatsz, amelyekkel fejlesztheted a játékod elemeit, és elkerülheted, hogy monotonná váljon a gyakorlás.

Helyszín

Smile Darts Center

1158 Budapest Hűtő utca 1.

https://smiledc.hu/

Nyitvatartás

H-Cs: 17-22

Válassz Csomagot

Smile Darts Center

Budapest

Az edzés fizikai állóképességet és a dartshoz szükséges célzást és dobást fejlesztő gyakorlatokból áll
10 990 Ft 15 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet