2 órás Segway túra gasztronómiai élménnyel gazdagítva

-13 %

Az Ajánlat tartalma

Indotek Gréta --> helyszínek kapcs tsartóit CCKirándulás a szabadban, jó levegőn, meseszép tájakon, anélkül, hogy le kellene járnod a lábadat? Igen, ez bizony lehetséges, ráadásul még környezetkárosító gázokat sem bocsát ki közben a járműved!
A Segway alapvetően egy tech-roller jellegű személyhordozó eszköz, mely a dinamikus stabilizáció elvén működik. Nagyobb sebesség eléréséhez előre, lassításhoz hátra kell dőlni. A kormányzás a kettéágazó fogantyúval oldható meg. A benne működő elektromotornak köszönhetően a jármű akkumulátorral tölthető. A túra előtt egy rövid oktatást tartanak, amely során megmutatják, hogyan működik az eszköz, és gyorsan megtanulhatjátok a kezelését. 
Forráskúton 12 db Segway várakozik, hogy egy igazi adrenalindús suhanásban részesítsen. Ezek a gépek erősek és fürgék, mégis csendesek és energiatakarékosak. A túra egy vadregényes lápos csatorna mellett fut őshonos állatok birodalmában, közben vendéglőknél és fagyizóknál tart szünetet, majd Zsombón ér véget egy horgásztó közelében.

Érvényesség

2024-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés e-mailben: info@agasquad.hu vagy telefonon: 06 70 325 9165.

A kinyomtatott vouchered vidd magaddal vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Családi vállalkozásként működünk, és vezetett quad túrákat szervezünk Ágasegyháza offroad terepein - erdőkön, dombokon és dűnéken át. Egyedülálló quad flottánkkal, valamint 7,5 hektáros saját területünkkel szeretnénk segíteni az embereknek, hogy kiszakadjanak a monoton hétköznapokból, és felejthetetlen élményeket szerezzenek nálunk.

Helyszín

Ágas Quad

6076 Ágasegyháza Kossuth Lajos út 108

www.agasquad.hu

Nyitvatartás

 Szombat-Vasánap: 9:00 – 16:00

Válassz Csomagot

Ágas Quad

Ágasegyháza

Élvezd a természetet kétkeréken Ágasegyháza erdős-dűnés területein! Segway-re fel!
19 990 Ft 23 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet