20 perces Tesla model S P100D élményvezetés

-11 %

Az Ajánlat tartalma

Az autó, amit egy korát megelőző, máig csodált, ugyanakkor igazi különcnek is tartott fizikusról neveztek el, méltó a nevéhez: ma a csúcs Tesla egyet jelent a csúcskategóriával, a meggyőződéssel, hogy mindig egy lépéssel mások előtt kell haladni, és persze az egyediség élményével.

Egy csúcs Teslát birtokolni státuszszimbólum, de vezetni is felejthetetlen kaland, ajánlatunkkal pedig most nem is akármit, hanem a csúcsok csúcsát, a hipermodern autók legújabb és eddigi legerősebb modelljét, egy Tesla model S P100D-t vezethetsz!

20 percen át tiéd a jövő, és te döntöd el, merre fordítod a kormányát!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Időpontot előzetesen kell egyeztetni az alábbi telefonszámon: +36302223005. A megvásárolt vouchert a szolgáltató az érvényesítés során egy TeslaPilótás kedvezményes kártyára váltja, melyet 1 éven belül bármikor felhasználhatsz.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Ha velünk tartasz, belekóstolsz ebbe a lopakodó, csendes őrületbe, ami a világ egyik legmodernebb csodaautójának vezetési élménye. Nem is kérdés, hogy te is meg akarod majd zabolázni azt a bármikor ugrásra kész 772 lovat! Az egész országban egyedül nálunk tudsz forgalomban, éles bevetésen 772 lóerős Tesla Model S P100D-t vezetni.

Helyszín

TeslaPilóta - Fóti vagy Törökbálinti Auchan parkoló

2045 Törökbálint Torbágy u. 1.

https://teslapilota.hu/

Nyitvatartás

A hét minden napján: 10-19h.

Válassz Csomagot

TeslaPilóta - Fóti vagy Törökbálinti Auchan parkoló

Törökbálint

Legújabb és legerősebb csúcs Tesla, azaz egy Tesla model S P100D élményvezetése
39 990 Ft 45 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet