22.000 Ft helyett 12.490 Ft: Készíts friss házi tésztát

Az Ajánlat tartalma

A 3.170 Ft értékű voucheredért most 22.000 Ft helyett 12.490 Ft-ért veheted igénybe Ease Therapy Pasta estünket. Készíts friss házi tésztát. Most csak 3.170 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 9.320 Ft összeget partnerünknél szükséges fizetni.

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Pasta esten most megtanulhatod ezeket a fortélyokat!

A kurzus elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Friss tésztát készíteni az alapoktól különleges és kreatív munka, melynek fortélyait bárki könnyen elsajátíthatja, hiszen nem kell hozzá semmi több, csak tojás, liszt, meg egy kis kézügyesség. Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca” azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól, nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is. Minden egészségesen, tartósítószer, színezék és cukormentesen kerül elkészítésre!

A kézműves tészta kurzus menüje:

Friss házi tészták: Diós gorgonzolával töltött tortellini, Ricottával töltött ravioli, Fetuccine/Tagliatelle tészták, Zöld lasagna spenóttal színezve Cavatelli.

Szószok: Tradicionális paradicsomszósz, Pesto rosso, Alla norma padlizsános szósz, Tejszínes laskagombás szósz, All’olio.

Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Aktuális időpontokjainkról érdeklődj e-mailben a hello@easetherapy.hu címen. Előzetes bejelentkezés e-mailben: hello@easetherapy.hu. Időpontfoglaláskor a fennmaradt összeget , banki átutalással kell kiegyenlíteni a szolgáltató által megadott bankszámlaszámra. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Bejelentkezést csak érvényes voucherkód megadásával tudunk elfogadni.

Partnerünkről

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ – egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod. Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is! Nyitva tartási időnk alatt a főzés gondját levéve vállatokról kíméletesen, egészséges alapanyagokból kínálunk nektek változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőkurzusainkon ti magatok is megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el otthon is ezeket a fogásokat.

Helyszín

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 1.

http://www.easetherapy.hu

Válassz Csomagot

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

Budapest

Tanuld meg a tradicionális olasz „pasta fresca”, azaz friss házi tészta készítésének technikáit a kézi gyúrástól a nyújtáson át a formázásig, majd sajátítsd el a modern konyhákban egyre gyakrabban bevetett tésztanyújtó gép használatának a praktikáit is!
3 170 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet