22.320 Ft helyett 14.990 Ft: Star Wars szabadulószoba

Az Ajánlat tartalma

A 2.990 Ft értékű voucheredért most 22.320 Ft helyett 14.990 Ft-ért veheted igénybe a csomagajánlatunkat. Most csak 2.990 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 12.000 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni. 

Ha igazi Csillagok háborúja fun vagy és odavagy a szabadulószobákért, ez az ajánlat nagy kedvenced lesz! Most ötvözheted a kettőt, ugyanis egy rendkívül izgalmas és eseménydús játékba csöppenhetsz, ahol a feladatok összetettek, gondolkodtatók, de nem kell mindenféle lakatok után kutatnod és azokat nyitogatnod. Ez most más lesz! Olvass tovább a részletekért!

A Magic Rooms jóvoltából egy kupon áráért barátaiddal vagy családoddal kipróbálhatod a legújabb játékot, a Csillagok háborúját! A játékot maximum heten játszhatjátok, dolgozzatok össze a siker érdekében, oldjátok meg együtt az összetett feladatokat egy lakatok nélküli szabadulószobában! A Csillagok háborúja játék a legújabb generációs szabadulószoba, bár ezt a játékot már nem is kell szabadulószobának nevezni, hiszen össze sem hasonlítható a klasszikus szabadulós játékokkal. Sokkal komplexebb és lenyűgözőbb élményt nyújt ezeknél! A látványvilág lebilincselő, tényleg magával ragad. A játék változatos, teljesen egyedi feladatokból épül fel egy történet mentén, és itt lakatokkal egyáltalán nem fogtok találkozni, csak csúcstechnikával, ahogy réges-régen egy messzi-messzi galaxisban. 

Egy órátok lesz rá, hogy az Ezeréves Sólyommal megtaláljátok az Erő templomának bolygóját és megszerezzétek az ősi jedi kódexet, de akinek ez nem lenne elég, lehetőségetek lesz átállni az erő sötét oldalára és egy új, 15-20 perces küldetést is teljesíteni! Szeretnél Te is kicsit részese lenni a Csillagok háborújának? Akkor nincs más dolgod, mint megvásárolni a kupont, csapatot szervezni magad köré, lefoglalni egy időpontot és már indulhat is a játék! Figyeljetek az időre, teljesítsetek minden feladatot és jussatok ki időben!

- 7–8 fő részére

- Egy új generációs szabadulószoba

- A történethez illő berendezés

- Mintha tényleg a Csillagok háborújába csöppentél volna

- Lebilincselő történet

- Ámulatba ejtő feladatok

- Lenyűgöző látványvilág

- Összetett feladatok

- Egy órátok lesz arra, hogy kijussatok

- Találjátok meg az Ezeréves Sólyommal az Erő Templomának bolygóját

- Szerezzétek meg az ősi jedi kódexet

- Baráti társaságoknak

- Születésnapi meglepetésként

- Csapatépítésre

- Dolgozzatok össze a siker érdekében!

- Remek időtöltés, nagyszerű szórakozás

 

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes (hétfőtől péntekig)!

Foglalási feltételek

- Személyenként több kupon vásárolható

- Más kedvezménnyel nem összevonható

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges:

- online itt: https://szabadulobirodalom.hu/csillagokhaboruja/foglalas.php

- telefonon itt: +36 30 984-9009

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Legyen szó horror szabadulószobáról vagy másnaposok szabadulószobáról, mind a tervezés, mind az építés során odafigyeltünk a részletekre (a legapróbbakra is). Olyan művészekkel dolgoztunk együtt a díszletek és a játékok elkészítésénél, akik nemcsak szeretik azt, amit csinálnak, hanem egyenesen odáig vannak érte. Lelkesedésüknek köszönhetően az érdeklődők teljes beleéléssel tölthetik el idejüket a szabadulószoba játékokban.

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy ne csak a díszletek és dekorációs tárgyak, hanem a szabaduló szobában alkalmazott eszközök is élethűek legyenek, továbbá a kapcsolódó feladatok szintén illeszkedjenek az adott tematikához. A feladatok megalkotásánál mérnökök és biztonságtechnikai szakértők segítettek minket az elképzeléseink megvalósításában. Munkájuknak hála, a varázslat valóban varázslatos lehet, nem pedig sokat látott, filléres trükk.

Escape játékok minden korosztálynak
A Magic Roomsnál egyik szabadulós játék sem arról szól, hogy bezárunk egy kisebb csoportot valamelyik helyiségbe, majd órákkal később kiengedjük őket. Vendégeink élményeket szerezhetnek izgalmas feladataink által, és végig úgy érezhetik magukat a játékban, mintha egy kalandregénybe csöppentek volna.

Ha te is szeretnél egy mindent elsöprő történet tagja lenni, akkor nincs mire várnod. Fizesd be magadat, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat egy hihetetlen küldetésre! Az életre szóló élményt már most borítékolhatjátok.
Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő játékot: a Csillagok háborújától kezdve a horror kastélyon át egészen a varázslóiskoláig számtalan tematikus játék közül lehet választani. Vicces csapatépítő játékokkal és gyerekeknek tervezett szabaduló szobákkal is várjuk az arra érdeklődőket.

Amit még a kijutós játékokról tudnod érdemes
Az escape játékok mind több szobából állnak. Akadnak köztük olyanok is, amik 6 helyiségen át vezetik el a játékosokat a célig, 100 négyzetméteren elosztva. Nálunk nem kell aggódniuk azoknak, akik ájulásra hajlamosak, vagy zárt térben, hosszabb időt eltöltve kellemetlenül érzik magukat. Bármikor befejezhetik az adott küldetést, mindenféle következmény nélkül.

Helyszín

Magic Rooms

1066 Budapest Zichy Jenő u. 27.

https://magicrooms.hu/

Válassz Csomagot

Magic Rooms

Budapest

Csillagok háborúja szabadulószoba 7-8 fő részére a Magic Rooms-ban!!
2 990 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet