22.320 Ft helyett 14.990 Ft: Varázslóiskola szabadulószoba

Az Ajánlat tartalma

A 2.990 Ft értékű voucheredért most 22.320 Ft helyett 14.990 Ft-ért veheted igénybe a csomagajánlatunkat. Most csak 2.990 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 12.000 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni. 

Ha odavagy a varázslatért, a boszkorkányokért, varázslókért és a szabadulószobákért, ez az ajánlat nagy kedvenced lesz! Most ötvözheted őket, ugyanis egy rendkívül izgalmas és eseménydús játékba csöppenhetsz, ahol a feladatok összetettek, gondolkodtatók, ám ki kell jutnotok időn belül, bár nem biztos, hogy ki akartok...

A Magic Rooms jóvoltából egy kupon áráért barátaiddal vagy családoddal kipróbálhatod a legújabb játékot, a Varázslóiskolát! A játékot maximum nyolcan játszhatjátok, dolgozzatok össze a siker érdekében, oldjátok meg együtt az összetett feladatokat és jussatok ki időben! Számkódok, kulcsok és lakatok nélkül, hiszen egy mágikus világban csak a varázslat lehet a megoldás. A látványvilág annyira lenyűgöző, hogy tényleg elhiszed, hogy a legendás történet varázslatos világába csöppentél, ahol Nektek is mágikussá vagy boszorkánnyá kell válnotok, ha szabadulni akartok.

Egy órátok lesz rá, hogy kijussatok, ha egyáltalán ki akartok jutni, annyira magával fog Benneteket ragadni a játék! Izgalmas, ötletes, fordulatos, minden korosztály imádja! Szólj barátaidnak, szervezz csapatot, majd foglalj le egy időpontot és már indulhat is a játék! Figyeljetek az időre, teljesítsetek minden feladatot és jussatok ki időben!

- 7–8 fő részére
- Egy új generációs szabadulószoba
- A történethez illő berendezés
- Mintha tényleg a Varázslóiskolába csöppentél volna
- Lebilincselő történet
- Ámulatba ejtő feladatok
- Lenyűgöző látványvilág
- Összetett feladatok
- Egy órátok lesz arra, hogy kijussatok
- Bár ebből a a játékból ki sem akartok szabadulni
- Baráti társaságoknak
- Születésnapi meglepetésként
- Vásárold meg a kupont ajándékba
- Csapatépítésre
- Dolgozzatok össze a siker érdekében!
- Remek időtöltés, nagyszerű szórakozás

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes (hétfőtől péntekig)!

Foglalási feltételek

Személyenként több kupon vásárolható. Más kedvezménnyel nem összevonható

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges:

online: https://szabadulobirodalom.hu/varazsloiskola/foglalas.php vagy telefonon: +36 30 984-9009

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Legyen szó horror szabadulószobáról vagy másnaposok szabadulószobáról, mind a tervezés, mind az építés során odafigyeltünk a részletekre (a legapróbbakra is). Olyan művészekkel dolgoztunk együtt a díszletek és a játékok elkészítésénél, akik nemcsak szeretik azt, amit csinálnak, hanem egyenesen odáig vannak érte. Lelkesedésüknek köszönhetően az érdeklődők teljes beleéléssel tölthetik el idejüket a szabadulószoba játékokban.

Kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy ne csak a díszletek és dekorációs tárgyak, hanem a szabaduló szobában alkalmazott eszközök is élethűek legyenek, továbbá a kapcsolódó feladatok szintén illeszkedjenek az adott tematikához. A feladatok megalkotásánál mérnökök és biztonságtechnikai szakértők segítettek minket az elképzeléseink megvalósításában. Munkájuknak hála, a varázslat valóban varázslatos lehet, nem pedig sokat látott, filléres trükk.

Escape játékok minden korosztálynak
A Magic Roomsnál egyik szabadulós játék sem arról szól, hogy bezárunk egy kisebb csoportot valamelyik helyiségbe, majd órákkal később kiengedjük őket. Vendégeink élményeket szerezhetnek izgalmas feladataink által, és végig úgy érezhetik magukat a játékban, mintha egy kalandregénybe csöppentek volna.

Ha te is szeretnél egy mindent elsöprő történet tagja lenni, akkor nincs mire várnod. Fizesd be magadat, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat egy hihetetlen küldetésre! Az életre szóló élményt már most borítékolhatjátok.
Nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő játékot: a Csillagok háborújától kezdve a horror kastélyon át egészen a varázslóiskoláig számtalan tematikus játék közül lehet választani. Vicces csapatépítő játékokkal és gyerekeknek tervezett szabaduló szobákkal is várjuk az arra érdeklődőket.

Amit még a kijutós játékokról tudnod érdemes
Az escape játékok mind több szobából állnak. Akadnak köztük olyanok is, amik 6 helyiségen át vezetik el a játékosokat a célig, 100 négyzetméteren elosztva. Nálunk nem kell aggódniuk azoknak, akik ájulásra hajlamosak, vagy zárt térben, hosszabb időt eltöltve kellemetlenül érzik magukat. Bármikor befejezhetik az adott küldetést, mindenféle következmény nélkül.

Helyszín

Magic Rooms

1066 Budapest Zichy Jenő u. 27.

https://magicrooms.hu/

Válassz Csomagot

Magic Rooms

Budapest

Varázslóiskola szabadulószoba 7-8 főre a Magic Rooms-ban!
2 990 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet