23.000 Ft helyett 12.990 Ft: Hamburger készítő kurzus

Az Ajánlat tartalma

A 3.300 Ft értékű voucheredért most 23.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért veheted igénybe hamburger készítő csomagajánlatunkat. Most csak 3.300 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 9.690 Ft összeget partnerünknél szükséges fizetni.

Most megmutatják neked, hogyan tudsz olyan hamburgert készíteni, amelyben csupa tápláló, egészséges alapanyag van, így nem kell lemondanod erről a fogásról akkor sem, ha egészségesebben szeretnél étkezni.

Kétféle burgert is megtanulhatsz elkészíteni: a Balkán Burgert déli szomszédjaink finomságai ihlették, míg a British Burgert az európai szigetország ihlette.

A Balkán Burger: Különlegessége a paprikából, padlizsánból és fokhagymából készült ajvár, mely rögtön meg is adja az egész étel pikantériáját. Van benne az ajváron kívül rukkola, paradicsom, marhahús pogácsa, feta sajt, pácolt lilahagyma, ketchup és sült répa. Egy igazi ízbomba!

A British Burger: Felhasználjátok az angolok által magasztalt bacont és cheddar sajtot, de hogy pontosan mit is tanultok meg, azt úgyis csak a helyszínen fogod átélni.

Egy kis ízelítő a kurzus repertoárjából: egészséges, szezámos tönkölyös buci, karamellizált hagyma, házi majonéz, ajvár, házi húspogácsa (vega alternatíva: fűszeres fetasajttal töltött gombafejek), cékla chips, répa chips, zeller chips.

A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok.

Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Aktuális időpontokról és időpontfoglalás végett érdeklődj e-mailben a hello@easetherapy.hu címen.

Időpontfoglaláskor a fennmaradt összeget, banki átutalással kell kiegyenlíteni a szolgáltató által megadott bankszámlaszámra. Időpont lemondás vagy módosítás a választott dátum előtt 10 nappal korábban lehetséges. Bejelentkezést csak érvényes voucherkód megadásával tudnak elfogadni.

Partnerünkről

Az EASE Therapy – ÍZBISZTRÓ – egy olyan hely, ahova elhozhatod a problémáidat…és ott is hagyhatod. Vesszőparipánk az egészséges étkezés! Hisszük és valljuk: az vagy, amit megeszel! Mi itt az EASE Therapy-nál szembefordultunk az áramlattal, és szeretnénk azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Mi nem csak tudjuk, de tanítjuk is! Nyitva tartási időnk alatt a főzés gondját levéve vállatokról kíméletesen, egészséges alapanyagokból kínálunk nektek változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőkurzusainkon ti magatok is megtanulhatjátok, hogyan készíthetitek el otthon is ezeket a fogásokat.

Helyszín

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 1.

http://www.easetherapy.hu

Válassz Csomagot

EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ

Budapest

Tanulj meg egészséges burgert készíteni a EASE Therapy kurzusán!
3 300 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet