23.900 Ft helyett 15.500 Ft: Harc a trónért szabadulószoba

Az Ajánlat tartalma

A 3.950 Ft értékű voucherrel, 23.900 Ft helyett 15.500 Ft-ért veheted igénybe a szolgáltatást. A voucherért most csak 3.950 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 11.550 Ft-ot partnerünknek kell kifizetned.

A holtak serege már a küszöbön áll, a fal védelme pedig egyre csak gyengül. Az Éjjeli Őrségnek óriási szüksége van rátok. Vajon képesek vagytok átkelni a Hét Királyságon és elegendő sárkányüveget gyűjteni, hogy legyőzzétek az Éjkirályt? Ha nem jártok sikerrel 60 perc alatt, veletek fog bővülni a Mások Serege.

A világsikerű sorozat inspirálta szoba minden képzeletet felülmúló élményt biztosít. A sorozat számos ikonikus pillanatát élhetitek át újabb és újabb helyiségeken keresztül. Szeljétek keresztül a Hét Királyságot!

Garantáljuk, hogy a történet teljesen magába szippant majd!

Ahhoz, hogy kijussatok, teljesen át kell szellemülnötök és bele kell élnetek magatokat az eseményekbe. Ülnötök kell a vastrónon, amiért véres csata folyik, át kell élnetek a vörös-nász borzalmait és játszanotok kell az arcok játékát akárcsak Aryának. Bár az új generációs szabadulószoba teljes mértékben a sorozatra épül, a játékokat úgy alakították ki, hogy azok is ugyanannyira élvezhessék, akik még csak nem is ismerik a történetet.

Mi vár rátok a játék során?

Kidolgozott, különböző nehézségi szintű és képességet igénylő feladatok

Lineárisan és párhuzamosan végezhető feladatok, hogy a történet fonalán haladjatok, de senki ne érezze hasztalannak magát

A rejtvények és feladványok megalkotásánál elsődleges szempontnak azt tartották, hogy folyamatosan élvezhető élményt biztosítson

Tiszta játéktér, mellékhelyiség és fogadótér

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Az ajánlat csak hétköznapokra érvényes (hétfőtől péntekig), 7-8 főig.

Aznapra és hétfői napra történő foglalásodat kérjük, hogy telefonon keresztül erősítsd meg a  +36 (70) 398 39 92 vagy +36 (70) 659 85 30 telefonszámon.

Foglalási feltételek

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Partnerünkről

Játékaink messze túllépnek az általános szabadulószobák izgalmain. Itt a cél nem a kijutás, hanem az, hogy minden csapat sikerélménnyel távozzon, és hogy teljesen beleélje magát az adott történetbe. Valóban izgalmas rejtvényekkel találkoztok lenyűgöző díszletben, melyek egyedi effekteknek és a leleményességeteknek köszönhetően keltik életre a szobákat. Minden játékon belül több különböző szobarésszel találkozhattok, melyek egytől-egyig teljesen más világba repítenek benneteket. Lehetséges, hogy gombnyomásra megváltozik a játékmenet és csapdába kerültök, vagy magával JOKER-rel kell chatelnetek. Fény, hang, mozgás, rezgésérzékelők vesznek körbe játékainkban, melyek láthatatlanul beleolvadnak a környezetbe és mind-mind különböző eseményeket/hatásokat váltanak ki a feladatok megoldásával.

Helyszín

Lockedmein Szabadulószoba

1066 Budapest Zichy Jenő utca 45

https://ilockedyou.hu/hu/szabaduloszoba

Válassz Csomagot

Lockedmein Szabadulószoba

Budapest

A világsikerű sorozat inspirálta játék során átélhetitek a legemlékezetesebb pillanatokat, átszelhetitek a Hét Királyságot, de akkor is élvezni fogjátok a játékot, ha nem ismeritek a könyvet vagy a sorozatot
3 950 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet