24.000 Ft helyett 13.990 Ft-tól: Motoros sárkányrepülés

Az Ajánlat tartalma

A 2.790 Ft értékű voucheredért most 24.000 Ft helyett 13.990 Ft-ért veheted igénybe 10 perces motoros sárkányrepülés csomagajánlatunkat. Most csak 2.790 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.200 Ft összeget a partnernek szükséges fizetni.

A 5.200 Ft értékű voucheredért most 44.000 Ft helyett 25.990 Ft-ért veheted igénybe 30 perces motoros sárkányrepülés csomagajánlatunkat. Most csak 5.200 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 20.790 Ft összeget a partnernek szükséges fizetni.

A 6.600 Ft értékű voucheredért most 57.000 Ft helyett 32.990 Ft-ért veheted igénybe 2x15 perces motoros sárkányrepülés csomagajánlatunkat. Most csak 6.600 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 26.390 Ft összeget a partnernek szükséges fizetni.

Neked csak annyi a dolgod, hogy egyik ámulatból a másikba ess, miközben megcsodálod a budai hegyek, a Börzsöny vagy épp a Mátra bérceit, a Duna méltóságosan kanyargó szalagját vagy éppen a Margitszigetet. A repülés során látható Budapest összes hídja, a Liszt Ferenc repülőtér, Budapest környező települései (Budakeszi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, stb.) és a Börzsöny-hegység. Tiszta idő esetén látható még a Mátra és a Velencei-tó is.

Milyen időpontot válassz? A nyári hónapokban lenyűgöző látványban lehet részed madártávlatból, szép időben, késő délutáni vagy kora esti időszakban. A légköri viszonyok ekkor biztosítják a legkellemesebb repülést. Javasoljuk a hétköznapi időpontok választását. Természetesen rossz időjárás esetén nem ajánlott a repülés. Amennyiben kedvezőtlen körülmények adódnak, akár a már leegyeztetett időpont esetében is egyeztethetsz újra.

Szakképzett és megbízható oktató és műszaki vezető pilótával repülsz majd! .Bukósisakot biztosít a pilóta

Amit láthatsz a repülés során:

- Budapest összes hídját

- Liszt Ferenc repülőteret

- Budapest környező településeit

- Börzsöny-hegység

- tiszta időben a Mátra és a Velence-tó is

- Időszakosan Balatonkeresztúron is fel lehet használni a vouchert.

A sárkányrepülő nyitott, ezért réteges, meleg öltözet javasolt (hosszúnadrág, kabát). Emelkedés AMSL 1050 m magasságig. Igény esetén különleges HD minőségű, sisakkamerával készülő videofelvétel (hozz magaddal SD kártyát!): 990 Ft. A felvételeket GoPro 8-as akciókamerával készítik, ezért mikro SDHC/SDXC kártyát vigyél, legalább Class 10-est. Maximum súlyhatár: 110 kg. Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges. A helyszínt az aktuális körülmények függvényében a pilóta határozza meg.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges:

+36 20 980 80 90 (Komáromi Gábor) vagy nagykoma@freemail.hu

Vásárlásod után minél előbb vedd fel a kapcsolatot Partnerükkel az időpont egyeztetés miatt!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Felszállás helye a Farkashegyi repülőtér.

Partnerünkről

Az egyesület célja a sárkányrepülés, -első sorban a motoros sárkányrepülés- népszerűsítése és megszerettetése a társadalom minél szélesebb körében, ezáltal a sárkányrepülős társadalom bővítése.

A sárkányrepülőnek, mint nyitott légijárműnek egyedi élményét szeretnénk megosztani az egyesület tagsága a bátor érdeklődővel. :)
Fáradozásunk akkor mondható eredményesnek, ha a kedves érdeklődő egy felejthetetlen élménnyel gyarapszik.
Az egyesület egyik alapító tagjának visszaemlékezése: "minden akkor kezdődött, amikor 1980-ban édesapám kivitt a városligeti Majálisra, és az MHSZ (Magyar Honvédségi Szövetség) által kiállított vitorlázórepülő vezetőülésébe beleülhettem. Akkor még csak 6 éves voltam és megfogadtam,hogy ha nagy leszek, pilóta leszek.A 90-es évek közepén a sorkatonai szolgálatnak köszönhetően több tucat ejtőernyős ugrást hajtottam végre. A honvédség után kezdtem el foglalkozni a motoros repülésnek a legelérhetőbb formájával, a motoros sárkányrepüléssel. Mostanra elmondhatom, hogy több növendék is tőlem tanult meg repülni, és remélem, hogy a pilóták száma általam tovább gyarapszik a jövőben is."

Helyszín

Ultrakönnyű Repülésért Sportegyesület

2092 Budakeszi Farkashegyi Repülőtér HRSZ 075/1

http://fellegekben.hu/

Válassz Csomagot

Ultrakönnyű Repülésért Sportegyesület

Budakeszi

Igazi adrenalinbomba, különleges élmény! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed és olyan szögből láthatód a várost, mint korábban még soha!
2 790 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet