27.000 Ft helyett 22.950 Ft: Madárrezervátumi csónaktúra

Az Ajánlat tartalma

A 27.000 Ft értékű 3 órás csónaktúrát most 22.950 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 3.440 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 19.510 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Ismerjétek meg egészen közelről a Tisza-tó páratlan élővilágát! Ezen a csónakos túrán kicsik és nagyok is ámulatba esnek majd az emberi szem elől többnyire elzárva maradt, rejtett zugok látványától, a hatalmas kormoránok rejtekhelye és a sárgán virító tündérfátyol látványa biztosan feledhetetlen élmény lesz!

A túra időtartama: 3 óra

Az ajánlat 1-5 fő részére vonatkozik.

Útvonal: Indulás a tiszafüredi Holt-Tiszáról, a X-es számú öblítőcsatornán át juttok ki a Tiszára, ahonnan egy keskeny, 90 fokos kanyarokkal tarkított csatornán, vízbe érő fák ágai alatt érkeztek meg a Nagy-morotvára, a madárrezervátum kapujába, megcsodálhatjátok a sárga tündérfátyolmezőket, a kormorán-, és szerkőtelepeket, majd visszafordulva újra a Tiszán haladtok keresztül, innen a Füredi-foki öblítőcsatornán át érkeztek vissza a füredi holtágra.
Egy csónakban maximum 5-6 fő utazhat.

Érvényesség

2024-06-15 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont foglalás telefonon: 06 30 568 1945. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Motorcsónakos túráink a tiszafüredi Holt-Tiszáról, a Városi Kikötőből indulnak. Vendégeink számtalan útvonal közül választhatnak (pl. ökotúra a madárrezervátumba, naplementetúra, tiszavirágzás túra stb.), kényelmes csónakjainkkal, szakképzett vezetőinkkel bebarangolhatják a gyönyörű Tisza-tavat, vadregényes csatornákon, az Élő-Tiszán át eljuthatnak akár a híres madárrezervátumba is. Bepillantást nyerhetnek a Tisza-tó érintetlen, vadregényes vízivilágába.
Néhány óra alatt megismerhetik a Tisza-tó legelrejtettebb természetvédelmi területeit.
Megcsodálhatják a kormorán kolóniákat, Közép-Európa legnagyobb tündérrózsa mezőjének érintésével.
Ősmorotvák, kanyargós csatornák teszik emlékezetessé a vízitúra minden pillanatát.

Helyszín

Városi kikötő Tiszafüred – Madárrezervátumi Csónaktúra

5350 Tiszafüred Kis Tisza út 1

http://www.varosikikoto.hu/

Válassz Csomagot

Városi kikötő Tiszafüred – Madárrezervátumi Csónaktúra

Tiszafüred

Vezetett túra a Tisza-tavon, a máshogyan nem megközelíthető kormorántelepek és más természeti kincsek között
3 440 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet