33 330 Ft helyett 27 000 Ft: 120 lövés 8 fegyverrel

Az Ajánlat tartalma

A 6 900 Ft értékű voucheredért most 33 330 Ft helyett 27 000 Ft-ért kapod meg a szolgáltatást. A kuponért most csak 6 900 Ft-ot kell fizetned, a maradék 20 100 Ft-os összeget a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.   

Ha egy igazi tesztoszteronos programot szeretnél a fiúkkal, ajánlatunk tetszeni fog, hiszen most nem mást, mint élménylövészetet kínálunk választható pisztolyokkal, puskákkal. Próbáljátok ki ezeket a méltán híres fegyvereket, tölts el egy pár órát barátaiddal egy nagyszerű fiús programon!

A Bunker Shooting jóvoltából egy voucherért cserébe 120 lövéses csomag lehet a Tied, amely a következő fegyvereket tartalmazza: 
Beretta pisztoly - 10 lövés
Glock pisztoly - 10 lövés
1911 pisztoly -10 lövés
AR 15 - 20 lövés
Sig sauer - 20 lövés
Stribog - 20 lövés
AK 47 - 10 lövés
Ruger puska - 10 lövés

Az ajánlat egy fő részére szól. A vouchert 1 ember használhatja fel a csomagot, plusz fő esetén + 4 000 Ft fizetendő a helyszínen.
Más kedvezménnyel nem vonható össze.
A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő.
Személyenként több kupon is vásárolható.
Ajándékba is vásárolhatod.
Nagy kaliberű fegyvereink kipróbálásának korhátra 18 év, kis kaliber esetén 16 éves kortól. 
Egy alkalommal csak egy kupon használható fel.
Előzetes bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódod.
Vendégeik számára fontos a biztonságról való meggyőződés. Profi lövészetvezetőik biztosítják a maximális biztonságot!
Minden fegyverük jó állapotú, rendszeresen karbantartott!
Professzionális elszívó rendszerüknek hála a füsttől sem kell tartanod!
A lőtéren található fegyverek mindegyike eredeti, némelyiket még háborúban is használták.

A program tökéletes kikapcsolódás, egy igazi élmény, hiszen ha még nem ismered ezeket a fegyvereket, itt az ideje, hogy közelebbről is szemügyre vedd őket. Ha tetszik a lövészet és kipróbálnád, nincs más dolgod, mint megvásárolni a kupont, a megadott elérhetőségen időpontot egyeztetni és már indulhatsz is a lőtérre, egy nagyszerű program kedvéért. A lőtér nagyon könnyen megközelíthető, legyen szó tömegközlekedésről vagy autóról.

Érvényesség

2023-01-31 -ig

Foglalási feltételek

Telefonon meg kell adnod az alábbi információkat: a kiválasztott csomag neve, hány fő szeretne lőni és mikor. Időpont módosítás, lemondás kizárólag telefonon a megadott telefonszámon lehet csak hétfőtől szombatig 10:00-19:00 óra között: +36 20 226 1114.

Lőterünk  a kötelező biztonsági előírások betartása mellett működik.

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal, vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál.

Partnerünkről

Akik egy igazi vérpezsdítő élményre vágynak, a legjobb helyen járnak! Büszkén mondhatjuk, hogy a mi lőterünk rendelkezik az ország egyik legnagyobb fegyverarzenáljával! Ezen felül Budapest belvárosában vagyunk, szóval nem kell se autó, se volánbusz a megközelítésünkhöz! A Shooting Range Budapest a város egyik legújabb lövész helyszíne elképesztő arzenállal, több mint 60 különböző lőfegyverrel. Fegyvereink számos része teljesen eredeti, igazi kaliberében kipróbálható, sőt, némelyiket még használták háborúkban is! Minden fegyverünk gondosan karban van tartva, hogy a legbiztonságosabb élményt adhassuk vendégeinknek. Színes csomagjaink közül válogathattok: a Shooting RangeBudapest alapcsomagjain kívül megtalálhatjátok a kedvezményes kupon csomagjainkat is.

Helyszín

Shooting Range Budapest Lőtér

1222 Budapest Nagytétényi út 3.

https://www.shootingrangebudapest.hu/

Válassz Csomagot

Shooting Range Budapest Lőtér

Budapest

Fegyverrajongók figyelem! A Shooting Range Budapest a város egyik legújabb lövész helyszíne elképesztő arzenállal, több mint 60 különböző lőfegyverrel, amiből most 8 általad választottat próbálhatnak ki a lövészet szerelmesei.
6 900 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet