Ügyfélszolgálat: 06 70 701 76 01 (H-P.: 09:00-17:00)

5 alkalmas rúdtánc bérlet 3 választható helyszínen

-61 %

A rúdtáncot kipróbálni olyan, mint kiszabadítani a szellemet a palackból, így ajándékba is tökéletes választás, ha valakinek nem csak jobb közérzetet és állóképességet, de egy nagy adag önbizalmat is szeretnél ajándékozni. Az 5 alkalmas rúdtánc bérleted a Poleplay 3 választható stúdiójában használhatod fel, exkluzív környezetben, kényelmesen és biztonságosan, képzett és elhivatott, a sportág legeredményesebb oktatóival. 

Választható óratípusok:

- rúdtánc

- pole kid/junior

- légakrobatika

- nyújtás

Ha gyermekednek veszed a vouchert ,akkor a pole kid/junior lesz a ti órátok.

Az órákra ujjatlan felsőt vagy topot, sortot, valamint zoknit vagy lábszármelegítőt vigyél magaddal!
A rövid sort és a top viseletének funkciója van, bizonyos mozdulatok elvégzéséhez elengedhetetlen, hogy a bőr tapadjon a rúdhoz. Egy közepes törölköző sem árt, ha van nálad minden edzésen.
Értelemszerű, hogy az első óráidon az alapmozdulatokat, a fogásokat és a forgásokat fogod elsajátítani, majd fokozatosan kötöd össze ezeket a rúdon. Nem kell feltétlenül hajlékonynak, sőt, sportosnak sem lenned, hogy elkezd, hiszen a képességeidnek és az erőnlétednek megfelelő feladatokat fogsz kapni, bármelyik órát választod. Ráérsz a Poleplay stúdiójában sportossá és hajlékonnyá válni a rendszeres mozgás és nyújtások révén. Ez a sport a nőiesség szimbóluma, erőnlétet fejleszt, alakot formál, felszabadítja a női energiákat!

Voucheredet a következő helyszíneken válthatod be:

- 1062 Budapest, Lehel u. 5.

- 1077 Budapest, Király u. 102.

- 2040 Budaörs, Templom tér 19.

2023-03-31 -ig

Bejelentkezés: https://www.motibro.com/login?club=poleplay-studiok 

- 1062 Budapest, Lehel u. 5. 

- 1077 Budapest, Király u. 102. 

- 2040 Budaörs, Templom tér 19.

Csak új ügyfeleknek szól az ajánlat, akik még nem voltak PolePlay stúdióban. Az 5 alkalmas bérlet 4 hétig érvényes. Vouchered beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva! 

Stúdiónkat azért hoztuk létre, hogy rohanó világunkban biztosítsunk egy helyet számotokra, amely minden vonatkozásában rólatok, a ti igényeitekről szól. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha ti jól érzitek magatokat nálunk, és ezért minden törekvésünk ennek figyelembevételével, ezért történik. Nincs más dolgod, minthogy ellátogass hozzánk és átadd magad azoknak az élményeknek, melyek szebbé, jobbá teszik napod, életed, lehetővé teszik kikapcsolódásod. Exclusive környezet, kényelem, biztonságtechnikai eszközök, képzett, elhivatott, a sportágban eredményes oktatók, csapatépítő programok, bulik, rendezvények, varázslatos hangulat vár rátok! Tégy egy próbát, és tapasztald meg a rúdtánc élményét nálunk!

PolePlay Rúdsport és Légakrobatika Stúdió /Pest/

Budapest

https://poleplay.hu/

 

Ez is érdekelhet