5 alkalmas rúdtánc bérlet a Poleplay stúdióban, Budán

-57 %

Az Ajánlat tartalma

A PolePlay stúdiójában minden adott ahhoz, hogy biztonságos környezetben, szakszerű trénerek segítségével ismerkedj meg ezzel a nagyszerű mozgásformával.  
A rúdtáncot kipróbálni olyan, mint kiszabadítani a szellemet a palackból, így ajándékba is tökéletes választás, ha valakinek nem csak jobb közérzetet és állóképességet, de egy nagy adag önbizalmat is szeretnél ajándékozni. Az 5 alkalmas rúdtánc bérleted a Poleplay budai stúdiójában használhatod fel, exkluzív környezetben, kényelmesen és biztonságosan, képzett és elhivatott, a sportág legeredményesebb oktatóival. 

Választható óratípusok:

- rúdtánc
- pole kid/junior
- légakrobatika
- nyújtás

Ha gyermekednek veszed a vouchert ,akkor a pole kid/junior lesz a ti órátok.

Az órákra ujjatlan felsőt vagy topot, sortot, valamint zoknit vagy lábszármelegítőt vigyél magaddal! A rövid sort és a top viseletének funkciója van, bizonyos mozdulatok elvégzéséhez elengedhetetlen, hogy a bőr tapadjon a rúdhoz. Egy közepes törölköző sem árt, ha van nálad minden edzésen. Értelemszerű, hogy az első óráidon az alapmozdulatokat, a fogásokat és a forgásokat fogod elsajátítani, majd fokozatosan kötöd össze ezeket a rúdon. Nem kell feltétlenül hajlékonynak, sőt, sportosnak sem lenned, hogy elkezd, hiszen a képességeidnek és az erőnlétednek megfelelő feladatokat fogsz kapni, bármelyik órát választod. Ráérsz a Poleplay stúdiójában sportossá és hajlékonnyá válni a rendszeres mozgás és nyújtások révén. Ez a sport a nőiesség szimbóluma, erőnlétet fejleszt, alakot formál, felszabadítja a női energiákat!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Bejelentkezés: https://www.motibro.com/login?club=poleplay-studiok, a kiválasztott stúdió megjelölésével. Vouchered beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva! Csak új ügyfeleknek szól az ajánlat, akik még nem voltak PolePlay stúdióban. Az 5 alkalmas bérlet 4 hétig érvényes.

Telefon: +36 70 631-1333 vagy +36 70 603-7543.

Partnerünkről

Stúdiónkat azért hoztuk létre, hogy rohanó világunkban biztosítsunk egy helyet számotokra, amely minden vonatkozásában rólatok, a ti igényeitekről szól. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha ti jól érzitek magatokat nálunk, és ezért minden törekvésünk ennek figyelembevételével, ezért történik. Nincs más dolgod, minthogy ellátogass hozzánk és átadd magad azoknak az élményeknek, melyek szebbé, jobbá teszik napod, életed, lehetővé teszik kikapcsolódásod. Exclusive környezet, kényelem, biztonságtechnikai eszközök, képzett, elhivatott, a sportágban eredményes oktatók, csapatépítő programok, bulik, rendezvények, varázslatos hangulat vár rátok! Tégy egy próbát, és tapasztald meg a rúdtánc élményét nálunk!

Helyszín

PolePlay Rúdsport és Légakrobatika budai Stúdió

1113 Budapest Bartók Béla út 79

https://poleplay.hu/

Válassz Csomagot

PolePlay Rúdsport és Légakrobatika budai Stúdió

Budapest

A rúdtánc az erőnlét, a légies könnyedség és női energiák találkozása egy helyen, választható óratípusokon
7 490 Ft 17 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet