65.000 Ft helyett 23.400 Ft: Ingatlan-fotózás tanácsadással

Az Ajánlat tartalma

A 5.950 Ft értékű voucheredért most 65.000 Ft helyett 23.400 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 5.950 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 17.450 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Eladnád vagy kiadnád ingatlanod? Profi fotókkal könnyebb lesz!

A legtöbb vásárolni/bérelni szándékozó az interneten nézelődik, mielőtt személyesen megtekint egy ingatlant. Egy vonzó fotókat tartalmazó ajánlat biztosan felkelti érdeklődését, így azonnal megnyerheted leendő vevőd tetszését, ha rögtön el tudja képzelni magát új otthonában, és meglátja a benne rejlő lehetőségeket.

A szolgáltatás díjazása nem idő-alapú. Nincs korlátozott számú fotó, annyi képet készítenek, amennyit az ingatlan adottságai szükségessé tesznek.

Az ajánlati ár legfeljebb 50 négyzetméteres ingatlanara vonatkozik. Minden további max. 10 nm fotózása 3 500 Ft felárért. A kiszállás Budapest belterületén díjtalan. Egyéb esetekben 200 Ft / km (oda-vissza útra értendő). Nagyobb távolság esetén egyedi egyeztetés. Épületek külső fotózása egyedi megállapodás alapján.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges a kuponkód megadásával emailen: steinerg@gaborphotography.hu

Tudnivalók

  • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.
  • Időpont foglalást csak érvényes kuponkóddal fogadunk el, e-mailben.
  • A kupon tartalma: Ingatlanfotózás max. 50 nm-ig (opcionálisan nagyobb területen), a szükséges számú beltéri fotóval, valamint néhány külső képpel.
  • A kupon ajándékba is adható. Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítunk ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
  • Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesítesz).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: 50 nm-nél nagyobb területű ingatlan. / Nyomat vagy készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.
  • Információk: steinerg@gaborphotography.hu / +36-30 680-0861
  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Partnerünkről

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Helyszín

Blende Fotó Műhely

Budapest

https://www.facebook.com/blendefotomuhely

Válassz Csomagot

Blende Fotó Műhely

Budapest

Add el otthonodat gyorsabban, jobb áron hívogató fotókkal!
5 950 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet