A fáraó titka: Budapest egyik legjobb szabadulószobája

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A századforduló idején érkeztek meg Egyiptomba egy régészeti expedíció tagjaiként. Társaiddal új információt kaptok egy ősi tekercsről, amelyet valahol egy titkos templom mélyén rejtettek el több mint 3000 évvel ezelőtt. Ezt a helyet állítólag rendkívüli módon őrzik, de Ti most esélyt kaptok arra, hogy felfedjétek annak titkát! Vigyázzatok, mert ha kifuttok az időből, örökre a fáraó sírkamrájának rabjai maradtok. A túléléshez vegyüljetek el a bazársoron, oldjátok meg a rejtélyeket és találjátok meg az elveszett papirusztekercset! Az Egyiptomi Kaland nyitása után szinte közvetlenül Budapest legjobb tematikus szabadulószobája lett az Esc-Apes szabadulószobás blog értékelése alapján!

Játékosok száma: 2-6 játékos
Játékidő: 60 perc
Nehézségi szint: 3

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Hétfőtől péntekig beváltható a voucher!

Foglalási feltételek

Bejelentkezés és kapcsolatfelvétel:
E-mail cím: budapest@scavengerescape.com
Telefon: +36 30 668 3936

Játékod időpontját online is lefoglalhatod a https://www.scavengerescape.com/hu/budapest/booking oldalon. Ebben az esetben válaszd a helyszíni fizetési módot és a megjegyzés rovatba írd be a Citydeals vouchered egyedi sorszámát!
Voucheredet minden esetben vidd magaddal és mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Próbáld ki új generációs szabadulószobáinkat Budapest belvárosában! Berendezéseink és játékelemeink egyedi tervek alapján készültek, így csakis a Scavenger Escape Roomsban találkozhatsz velük!  Scavenger Escape Roomsban ötvöztük a hagyományos kincskeresés izgalmait egy ultramodern, második generációs szabadulós kihívással, amit professzionális játéktervezők és belsőépítészek segítségével alkottunk meg. A csapatoknak egy órájuk van a különböző témájú és nehézségű küldetéseket teljesíteni és kijutni a szobákból. Kezdődhet a kaland?

Helyszín

Scavenger Escape Rooms Budapest

1075 Budapest Asbóth utca 15

https://www.scavengerescape.com/hu/budapest/booking

Válassz Csomagot

Scavenger Escape Rooms Budapest

Budapest

Egyiptomi Kaland 2-6 főig, egy óra játékidővel, csak itt látható játékelemekkel!
13 320 Ft 14 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet