A fegyverek ászai: 50 lövés 11 fegyverrel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A változatosság és az exkluzivitás várnak rád! A Capital Shooting különleges ajánlatai csak és kizárólag a Citydeals oldalán elérhetőek!
Amint belépsz a lőtérre, a szemedet elkápráztatja az előtted sorakozó fegyverek sokfélesége. Itt megtalálod a klasszikus és modern darabok legjavát, ami minden lövészetre vágyó számára kielégítő élményt nyújt. 
Tapasztalt instruktoraik mindvégig melletted állnak, segítve a fegyverek közötti eligazodásban. Minden fegyver egyedi jellemzőivel megismertetnek, hogy teljes képet kapj róluk. Türelmesen megosztják tudásukat és tapasztalataikat a fegyverek történetéről, működéséről és hatékony használatukról. 
Ahogy a kezedbe veszed a fegyvereket, átélheted a minőséget és az egyedi kialakítást. Az általuk biztosított fegyverek precízen karbantartottak, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák számodra. Segítenek beállítani a megfelelő lőállást és célzási technikát, hogy minden lövésedből kihozd a maximumot. 
Az izgalom és a lendület garantált! Ahogy belépsz a lőtérre, érezheted, hogy nem csak egy egyszerű lövészeti élmény vár rád, hanem valami igazán különleges, mint egy full house. 
A "Full House" csomag nem kevesebb, mint 9 különböző fegyvert és összesen 50 lövést tartalmaz. Ahogy a fegyverek sokaságát meglátod, megérezheted a kártyajátékok izgalmát, amikor a legjobb kombinációra törekszel. 
Az instruktorok, mint profi játékosok, segítenek bevezetni a játékba és megmutatják, hogyan kell kezelni a különböző fegyvereket. Minden fegyvernek megvan a saját egyedi jellege és ereje, ami hasonló a különböző kártyalapokhoz, amikor egy tökéletes Full House-t rakunk össze. 
Ahogy a kezedbe veszed a fegyvereket, a lőfegyverek ereje és a pontos célzás érzése átjár. Ahogy meghúzod a ravaszt és elsütöd a lövéseidet, a célpontokra irányított lövedékek találják el célt, miközben az izgalom fokozódik, és az élményed egyre teljesebbé válik. 
A "Full House" csomagban ötven lövés áll rendelkezésedre, hogy a lőfegyverek világában teljesen kiélhesd szenvedélyedet és megmutasd, hogy te vagy az asztal legügyesebb játékosa. 
Gyere, és vedd kezedbe a kártyáidat, vagy inkább a fegyvereidet, és élvezd az izgalmas "Full House" lövészeti élményt, ahol minden pillanatodat egy valódi győzelemmel töltheted meg. 

Az ajánlat tartalma: 11 különböző fegyverrel 50 lövés
- Glock 17 - 9x19mm - 5 lövés 
- Taurus TH9 - 9x19mm - 5 lövés 
- Alfa Para Classic - 9x19mm - 5 lövés 
- Springfield 1911 - 45ACP - 5 lövés 
- RR Rage LAR16 - 223 Remington - 5 lövés 
- Kalashnikov AK47 - 7.62x39mm - 5 lövés 
- Mossberg MVP LR - 308 Win - 3 lövés 
- SVD Dragunov Limited Special Edition - 7.62x54R - 2 lövés 
- Glock CAA MCK PCC - 9x19mm - 5 lövés 
- Brügger & Thomet GHM9 - 9x19mm - 5 lövés 
- MP5A2 POF - 9x19mm - 5 lövés

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 212 97 22 telefonszámon, vagy emailben a hello@capitalshooting.eu email címen voucherkód megadásával.

Az ajánlatot csak 18 éven felettiek vehetik igénybe!

Voucheredet vidd magaddal kinyomtatva vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok, akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy éppen jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élményt. Legyen az születésnap, csapatépítő program vagy épp legénybúcsú, leánybúcsú, mindenre van minőségi megoldásunk!
Több nyelven beszélő és magasan képzett személyzet vár minden érdeklődőt nem csak a lövészet terén, hanem a vendéglátásban is jeleskedve. Az új, modern beltéri lőterünk Budapest belvárosában helyezkedik el, könnyű megközelítéssel.
Várjuk kedves látogatóinkat kényelmes szolgáltatásainkkal és különleges lövészeti élményeinkkel. Ajándékboltunk mindenkinek kínál egyedi, kreatív ajándékokat.

Helyszín

Capital Shooting

1077 Budapest Dob utca 89.

https://capitalshooting.eu/

Válassz Csomagot

Capital Shooting

Budapest

A Capital Shooting “Full House” csomagjával úgy érezheted magadat, mintha a legjobb kártyák kerülnének a kezedbe egy pókermeccsen
33 600 Ft 42 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet