Macaron készítő tanfolyam adalékanyagmentesen!
A macaron a világ egyik legismertebb, és – ha boltban veszed – az egyik legdrágább édessége. Legelőször Velence környékén kezdték árulni, mára azonban a franciák sajátjává vált.
Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes macaronját – sőt, a kurzus jó választás lisztérzékenyeknek, hiszen a macaron mandulalisztből készül, és laktózérzékenyeknek is, mert ilyen változat is készülhet a macaronból! A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és megsütik a mennyei, roppanós csodát, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a macaron burkokat. Gyakorlat teszi a mestert - ezt be is bizonyítják a workshop során, ahol egymás után kétszer is meg fogjátok sütni e roppanós csodát, hogy otthon is bátran neki merjetek állni a készítésének és bármikor élvezhessétek saját macaronjaitokat. A program végén mindenki ízletes macaronokkal (kb 20 db) és kis cukrászként tér haza.
Megtudhatod a kurzuson azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre van szükséged, és azokat akár a webshopban vagy a kurzus helyszínén is beszerezheted a további otthoni sütögetéshez. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.
Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.
2025-01-31 -ig
Javasoljuk legalább kb. fél-1 hónappal a tervezett részvétel előtt lefoglalni az időpontot e-mailben.
Ars Socolata
1078 Budapest Nefelejcs utca 19
Bejelentkezés alapján