Akár a filmekben: Margitszigeti Bringóhintózás akár 6 főre

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Ha szeretnél néhány órára kiszakadni a rohanó városból, segítünk, hogy a Margitszigeten a céljaidhoz legjobban illő járművet használhasd ehhez! A közel száz hektáros Margitszigetet nem is olyan könnyű sétálva bejárni, mint amilyennek elsőre tűnik. Hajtsatok le a vízparti útra, tekerjétek körbe a zenélő szökőkutat és a Víztornyot, bámészkodjatok kényelmesen pedálozva a kolostorromoknál vagy a Japánkertben – s meglátjátok, egy óra vidám kóborlás a Margitszigeten simán kenterbe ver bármilyen látogatást a világhírű külföldi parkokban.

Egyszerűbb, gyorsabb és élvezetesebb móka, ha inkább végiggurultok az utakon: a Go Mobility minőségi bringáival ráadásul egy járgányon, egyszerre többen is tekerhettek a cél felé. A 4 személyes Gran Tour Gokart első ülései biztonsági övvel ellátottak, és már 2 éves kortól használhatók.

Ajánlat tartalma: Bringóhintó (Gran Tour Gokart) bérlése 1 vagy 2 órára a Margitszigeten max. 4 vagy 6 fő részére (családi tandem bringóhintó )

A sziget csodálatos, és a városi környezetben ritka flóráján és faunáján kívül, még számos érdekességgel találkozhattok:

Domonkos rendi kolostor romok
Szent Margit sírja
Premontreiek Szent Mihály temploma
Művészsétány a magyar művészet nagyjainak mellszobraival
Víztorony
Kilátó Galéria a Víztoronyban
Japánkert
Margitsziget Vadaskert
Zenélő kút
Hajós Alfréd Sportuszoda
Palatinus Strandfürdő
Thermal Hotel Margitsziget
Grand Hotel Margitsziget

18 éven aluliak csak szülői kísérettel kölcsönözhetnek.

A kölcsönzéshez személyazonosságot igazoló okmány szükséges.

Közlekedés a KRESZ kerékpárokra vonatkozó szabályozása szerint.

Kényelmes ruha viselése ajánlott.

Helyszín: 1138 Budapest, Margitsziget, a zenélő szökőkút előtt.

Érvényesség

2023-10-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher felhasználható hétköznap a teljes nyitvatartási időben, vagy szombat-vasárnap legkésőbb 12:00 órai kezdéssel. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre. A kölcsönzéshez fényképes igazolvány és 10 000 Ft letét szükséges, amit a program végén visszakapsz. Nyitva tartás minden nap 10:00 órától naplementéig (szélsőséges időjárási viszonyok esetén zárva). Vouchered beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

Partnerünkről

Környezetbarát és innovatív mobilitással foglalkozunk. Több mint 7 éve üzemeltetünk járműkölcsönzőt a Margitszigeten, ahol kerékpárokat, tandemeket, gokartokat (amiket bringóhintónak is nevezhetünk) adunk bérbe, így segítve a szigetre látogató helyieket és utazókat egyaránt, hogy könnyen és gondtalanul fedezhessék fel Budapest egyik legjobb szegletét. Ha szeretnél néhány órára kiszakadni a rohanó városból, mi segítünk, hogy a Margitszigeten a céljaidhoz legjobban illő járművet bizosítsunk neked.

Itt találasz meg minket: 1138 Budapest, Margitsziget, a zenélő szökőkút előtt.

Helyszín

Go Mobility

1138 Budapest Margitszigeti szökőkút

https://gomobility.eu/

Nyitvatartás

Minden nap 10:00 órától naplementéig (szélsőséges időjárási viszonyok esetén zárva)

Válassz Csomagot

Go Mobility

Budapest

Bringóhintó (Gran Tour Gokart) bérlése 1 vagy 2 órára a Margitszigeten
5 190 Ft 6 490 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet