Állatpark belépőjegy tevegeléssel Siófokon

-11 %

Az Ajánlat tartalma

Nem mintha a Balatont olyan könnyű lenne megunni, de ha lent vagytok néhány napot, mégis érdemes valami más programot is keríteni a matracon lebegés meg vízipisztolyozás mellé. Egy állatpark felkeresése biztosan maradandó élmény lesz az egész családnak!

A Bella Állatpark Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Kétpúpú tevék, lámák, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, struccok, macskafélék, nyulak, sok más háziállat és dísztó halakkal várja az állatbarát vendégeket. A tevegelést és a lovaglást kísérővel gyerekek és játékos kedvű felnőttek is kipróbálhatják, ennek ára benne is van az ajánlatunkban!

Színesítsd idén nyáron a siófoki programot egy igazán természetközeli élménnyel!

Érvényesség

2024-09-30 -ig

Foglalási feltételek

Voucheredet a helyszínen tudod belépőjegyre váltani. 

Tevegelni min. 5 éves kortól, legalább 120 cm testmagasságtól, maximum 100 kg testsúlyig lehetséges

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Bella Állatpark Siófok Budapest felőli oldalán a 7-es útról, a rádiótorony előtt elhaladó Szabadi utcáról a Verebesi utcára bekanyarodva betonúton közelíthető meg. Parkolóval, utakkal, karámokkal, kerttel, kertibútorokkal és kerti járdával ellátott 30000 négyzetméteres területen található állataink otthona.

Állatbarát környezetben tartjuk állatainkat az állatpark egész területén. A főépület földszintjén boxos istállóban lovaink otthona található. Az udvaron kétpúpú tevék, lámák, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, struccok, macskafélék, nyulak, sok más háziállat, dísztó halakkal és vizimadárpark várja a hozzánk látogató állatbarát vendégeket.

Tevegelés és élménylovaglás is van!

Helyszín

Bella Állatpark

8600 Siófok Verebesi u. 35.

http://bellapuszta.hu/

Nyitvatartás

H-V 9:30-18:30

Válassz Csomagot

Bella Állatpark

Siófok

Belépő gyerekeknek és felnőtteknek az állatbarát környezetben kialakított állatparkba, ahol tevék, lámák, szamarak, zebuk, struccok és még sok más állat várják a látogatókat!
3 990 Ft 4 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet