Balatonfüred felfedezése tabletes fejtörőkkel, rejtvényekkel

-33 %

Az Ajánlat tartalma

Balatonfüred a Balaton part egyik legizgalmasabb helyszíne, változatos múltja, történelme, és az itt megfordult emberek mind itt hagyták nyomukat ilyen vagy olyan formában. Írók, költők, szerzetesek és a víz szerelmesei egyaránt! De ki volt Kis Endymion és miért meghatározó alakja a városnak? Hány Anna-bált rendeztek már? Miért Tagore a sétány? Milyen titkokat rejt a Balaton mélye? A program során ilyen és ennél sokkal izgalmasabb kérdésre is választ kaphattok!

Fejtsétek meg a múlt század titkait a XXI. század technológiájával! 

Vegyétek kézbe internetkapcsolatos eszközötök és indulhat is a felfedezés! A partnerünktől kapott link és jelszó felfedi az első titkosított üzenetet, amely megfejtése az első állomást rejti. Ha megfejtettétek, indulás az állomásra, ahol izgalmas feladatok és érdekes tudnivalók várnak rátok. Ha megvagytok vele, akkor máris kapjátok a következő állomást rejtő izgalmas rejtvényt. 

GPS koordináták, kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sora vár! iPad-re és kalandra fel!

A program egy nagyjából 3 órás, kellemes sétával bejárható útvonalat tartalmaz. 

Fontos! 

A programhoz szükség lesz egy internet kapcsolatos tabletre. Megoldható telefonon is, de kis kijelző esetén nehezebb a rejtvények megfejtése. 

A program önjáró, vagyis nincs személyes találkozás a szervezőkkel, vásárlást követően e-mailben lehet jelentkezni, és válasz e-mailben partnerünk elküldi a szükséges tudnivalókat, hozzáférést. 

A játék nincs időhöz, vagy dátumhoz kötve, nagyjából 3-3,5 órát vesz igénybe, de ez bármikor megszakítható és akár másnap is lehet folytatni.

A program időtartama alatt partnerünk elérhető, így, ha bármilyen kérés, kérdés felmerül, azonnal tudnak reagálni.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon +36 20 380 5166-os számon vagy emailben az info@teamvision.hu-n voucherkód megadásával lehetséges.

Partnerünkről

Felismertük a tényt, hogy a céges és csoportos csapatépítő programok kínálatában innovációra és modern megoldásokra van szükség. Ennek fényében olyan lehetőségekkel szolgálunk, melyek elegyítik a klasszikus interaktivitás és a modern technika lehetőségeinek lényegében kimeríthetetlen tárházát.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb csoportigényekről, esetleg egyéni elgondolásokról, nyitott és izgalmas formában tesszük elérhetővé a széles körű megvalósítási lehetőségeket. Akár 600 fős csoportoknak is!

Saját fejlesztésű szoftverünk segítségével a csapattagok iPad-ek segítségével új szemszögből nyerhetnek bepillantást Budapest nevezetességeinek világába, miközben hatékony csapatmunkával kincseket kereshetnek, nyomozhatnak, s jobban megismerhetik egymást.

Helyszín

TeamVision Programszervező Iroda

2120 Dunakeszi Ferenc u. 4.

http://www.teamvision.hu/hu/

Válassz Csomagot

TeamVision Programszervező Iroda

Dunakeszi

Tabletre vagy mobilra letölthető fejtörő, aminek nyomait követve nem csak izgalmas városnézésben lesz részetek, de egészen új dolgokat is megtudtok Balatonfüredről még akkor is, ha már minden nevezetességét bejártátok korábban
19 990 Ft 30 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet