Belépő a Talizmán hajó Kincskereső Kalóz Show-jára

-45 %

Az Ajánlat tartalma

Tudtad, hogy Siófokon rendszeresen kiköt egy kalózhajó? Ajánlatunkkal pedig ti is ott lehettek a fedélzetén!

Magyarországon egyedülálló programban lehet részetek, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődtök egy utazásra. Az idei hajózási szezonban személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhattok a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhattok! A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal.  A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani, karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el

A hajómenetrendről itt tájékozódhattok: https://tflotta.eu/kaloz-gyerekprogram

Érvényesség

2023-09-15 -ig

Hétköznap

Foglalási feltételek

Válasszátok ki a számotokra megfelelő csomagot az ajánlat jobb felső részében található csomagválasztón keresztül. Külön található gyerek, illetve felnőtt belépő.

Gyerek belépő: A voucher egy 14 év alatti gyermek számára biztosít részvételt (a program 3 év alatt ingyenes).

Felnőtt belépő: A voucher egy felnőtt számára biztosít részvételt.

Hétvégi felár: 1500 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő. Más kedvezménnyel nem összevonható!

A vitorlás kirándulás függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek miatt el kell halasztani a programot, úgy lehetőséget biztosítanak új időpont foglalására.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Aki igazi Balaton-rajongó, annak nem kell bemutatni a T Flottát, a Balaton legnagyobb magán hajózási és vizes élmény szolgáltató cégét. Napi 30 hajójáratukon fürdőzésre és grillezésre, különleges rendezvények megtartására és igazi adrenalinnövelő programokra is lehetőség van. Legyen szó baráti buliról, legény- vagy leánybúcsúról, esetleg egy családi élményről, ha a Balatonon jártok, a T Flotta kihagyhatatlan lehetőségeket kínál nektek!

Helyszín

T Flotta

8600 Siófok Hajóállomás 8-as állás személyforgalmi kikötő

https://tflotta.eu/

Válassz Csomagot

T Flotta

Siófok

Feledhetetlen balatoni gyerekprogram a magyar tenger kis kalózainak. Hétköznapi belépő gyerekek és felnőttek részére.
2 490 Ft 4 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet