Bud Spencer Buggy élményvezetés Göd környékén

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Emlékszel még Bud Spencer legendás filmjére, a “Különben dühbe jövünk” -re? A Volkswagen Buggy-ja többek között ennek köszönheti legendássá vált népszerűségét, és talán nem is volt olyan felnőtt vagy gyerek, aki ne szerette volna kipróbálni ennek a különleges járgánynak a vezetését, miután megnézte a filmet.
Ma ez az álmod valóra válhat, vagy segíthetsz valakinek lehúzni egy tételt a bakancslistájáról, hiszen a Gödöllői dombság erdős-mezős útjain próbálhatjátok ki, milyen érzés vezetni ezt a kis autót, amit minden porcikájában arra terveztek, hogy élménnyé tegye az utazást.
Pehelykönnyű súlyának köszönhetően a kizárólag hátsókerék meghajtású buggy a nehezebb terepen sem fog zavarba jönni, amiben persze a nyomatékos boxermotornak is szerepe van.
Az útvonalak soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetsz majd az élményvezetés közben.

A túra időtartama: 1,5 óra.

Szükséges B kategóriás érvényes jogosítvány megléte!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes foglalás és bejelentkezés szükséges a +36 70 649 1973 telefonszámon.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Buggy vezetés nem a száguldásról vagy az extrém terepről szól, bár a hátsó kerék meghajtású buggy azért Gödöllő dombjai között sem fog zavarba jönni. A Buggyban a vezetés minden pillanata élmény lesz, gyönyörködhetsz a tájban és élvezheted egy autólegenda vezetését, ami a mindennapi közlekedésben ma már persze nem állná meg a helyét, élményautózáshoz viszont keresve sem találni hozzá jobbat!

Helyszín

Buggy Élményvezetés

2131 Göd Jósika utca 14.

https://funnycar.hu/termek/dunakaland-ajandekutalvany/buggy-vezetes

Válassz Csomagot

Buggy Élményvezetés

Göd

Próbáld ki, milyen érzés vezetni a Különben dühbe jövünk című filmből ismert legendás kis járművet!
49 900 Ft 59 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet