Budapest, ahogy még nem láttad: városnézés a Dunáról

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A Purpleliner a megoldás a gyönyörű és történelmi Budapest felfedezéséhez! Élvezd kényelmesen és stílusosan a Dunáról a várost! A túra a legnépszerűbb látnivalókat mutatja be Budapesten.

Ez a városnéző sétahajó program egy 60 perces utazás, amely a Batthyány tér-ről indul. Ezen a túrán lehetőséged lesz elmerülni Budapest építészeti csodáiban és látványosságaiban, valamint megismerni a város érdekes történetét. A hajón letölthető, telefon applikációs idegenvezetés üzemel (magyar, angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven), amely érdekességeket és rövid történelmi bemutatót szolgáltat a főváros nevezetességeiről. Ezáltal az utazásotok nemcsak oktató, hanem szórakoztató is.

Túráik célja, hogy utánozhatatlan élményt nyújtsanak. Tehát, legyél akár helybéli, akár turista, csatlakozz hozzájuk egy felejthetetlen utazásra Budapest szívében!

Látványosságok, amelyeket érintetek az út során: 
Batthyány tér - Mátyás Templom - Halászbástya - Budai Vár - Vár Kertbazár - Erzsébet híd - Rudas Gyógyfürdő - Gellert-hegy - Gellert Gyógyfürdő - Petőfi híd - A38 koncerthajó - MÜPA - Nemzeti Színház - A “Bálna” - Vásárcsarnok - Lánchíd - Bronz Cipő emlékmű - Parlament - Margit-sziget

Érvényesség

2024-12-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 20 481 4833 telefonszámon vagy a hello@purpleliner.hu e-mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest egyik legújabb hajótúra szolgáltatójaként törekszünk arra, hogy megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak.
Célunk az, hogy vendégeinknek felejthetetlen élményt nyújtsunk, bemutatva Budapest szépségeit és történelmét. Nagyra tartjuk kiváló ügyfélszolgálatunkat, és igyekszünk biztosítani, hogy minden vendég üdvözölve és kényelmesen érezze magát hajóinkon. Saját építésű hajóink modern kényelmi és biztonsági felszereléssel vannak ellátva, így biztosítva zökkenőmentes és kényelmes utazást. Emellett különféle snackeket és italokat is kínálunk a fedélzeten, hogy hátradőlve élvezhesd a gyönyörű budapesti panorámát.

Helyszín

Purpleliner

1011 Budapest Batthyány tér Dokk 1/B

https://purpleliner.hu/hu/

Válassz Csomagot

Purpleliner

Budapest

Budapest szívébe a Dunán át vezet az út
4 180 Ft 4 640 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet