Budapest felfedezése tabletes fejtörőkkel, rejtvényekkel

-33 %

Az Ajánlat tartalma

Egy kütyü, néhány kalandvágyó csapattag és irány Budapest, ahogy még sosem láttad! Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. század technológiájával, és lelj barátokra Budapesten!

A várva várt jó idő megérkezésével eljött az idő, hogy kiszabaduljunk a levegőre. Választhatjátok Pestet vagy Budát, mire vagytok kíváncsiak?

Az útvonal rejtély és a megfejtéséhez igazi összefogásra lesz szükség, kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sorát kell megfejteni ezen az izgalmas sétán és ígérjük, hogy ezentúl teljesen más szemmel fogjátok látni a várost.

Fontos!

A programhoz szükség lesz egy internet kapcsolatos tabletre. Megoldható telefonon is, de kis kijelző esetén nehezebb a rejtvények megfejtése.

A program önjáró, vagyis nincs személyes találkozás a szervezőkkel, vásárlást követően e-mailben lehet jelentkezni, és válasz e-mailben partnerünk elküldi a szükséges tudnivalókat, hozzáférést.

A játék nincs időhöz, vagy dátumhoz kötve, nagyjából 3-3,5 órát vesz igénybe, de ez bármikor megszakítható és akár másnap is lehet folytatni.

A program időtartama alatt partnerünk elérhető, így, ha bármilyen kérés, kérdés felmerül, azonnal tudnak reagálni.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon +36 20 380 5166-os számon vagy emailben az info@teamvision.hu-n voucherkód megadásával lehetséges.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Felismertük a tényt, hogy a céges és csoportos csapatépítő programok kínálatában innovációra és modern megoldásokra van szükség. Ennek fényében olyan lehetőségekkel szolgálunk, melyek elegyítik a klasszikus interaktivitás és a modern technika lehetőségeinek lényegében kimeríthetetlen tárházát.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb csoportigényekről, esetleg egyéni elgondolásokról, nyitott és izgalmas formában tesszük elérhetővé a széles körű megvalósítási lehetőségeket. Akár 600 fős csoportoknak is!

Saját fejlesztésű szoftverünk segítségével a csapattagok iPad-ek segítségével új szemszögből nyerhetnek bepillantást Budapest nevezetességeinek világába, miközben hatékony csapatmunkával kincseket kereshetnek, nyomozhatnak, s jobban megismerhetik egymást.

Helyszín

TeamVision Programszervező Iroda

2120 Dunakeszi Ferenc u. 4.

http://www.teamvision.hu/hu/

Válassz Csomagot

TeamVision Programszervező Iroda

Dunakeszi

Tabletre vagy mobilra letölthető fejtörő, aminek nyomait követve nem csak izgalmas városnézésben lesz részetek, de egészen új dolgokat is megtudtok a fővárosról, még akkor is, ha már minden nevezetességét bejártátok korábban
19 990 Ft 30 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet