Célra tarts: 40 lövés 8 fegyverrel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A változatosság és az exkluzivitás várnak rád! A Capital Shooting különleges ajánlatai csak és kizárólag a Citydeals oldalán elérhetőek!
Amint belépsz a lőtérre, a szemedet elkápráztatja az előtted sorakozó fegyverek sokfélesége. Itt megtalálod a klasszikus és modern darabok legjavát, ami minden lövészetre vágyó számára kielégítő élményt nyújt. 
Tapasztalt instruktoraik mindvégig melletted állnak, segítve a fegyverek közötti eligazodásban. Minden fegyver egyedi jellemzőivel megismertetnek, hogy teljes képet kapj róluk. Türelmesen megosztják tudásukat és tapasztalataikat a fegyverek történetéről, működéséről és hatékony használatukról. 
Ahogy a kezedbe veszed a fegyvereket, átélheted a minőséget és az egyedi kialakítást. Az általuk biztosított fegyverek precízen karbantartottak, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák számodra. Segítenek beállítani a megfelelő lőállást és célzási technikát, hogy minden lövésedből kihozd a maximumot. 
A "Target Tester" nem csak egy egyszerű lövészeti élmény, hanem egy érzelemgazdag és izgalmas kaland, amelyet soha nem fogsz elfelejteni. Gyere és próbáld ki magad, és fedezd fel a lövészeti sport adrenalinját egy barátságos és izgalmas környezetben!

Az ajánlat tartalma: 8 különböző fegyverrel 40 lövés
- Ruger MK IV Tactical - 22LR - 5 lövés 
- Taurus TH9 - 9x19mm - 5 lövés 
- Glock 17 - 9x19mm - 5 lövés 
- RR Rage LAR16 - 223 Remington - 5 lövés 
- Rossi 7022 - 22LR - 5 lövés 
- Kalashnikov Saiga 9 - 9x19mm - 5 lövés 
- Kalashnikov Izmash MK103 - 7.62x39mm - 5 lövés 
- Kalashnikov AK47 - 7.62x39mm - 5 lövés

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes foglalás szükséges telefonon a +36 30 212 97 22 telefonszámon, vagy emailben a hello@capitalshooting.eu email címen voucherkód megadásával.

Az ajánlatot csak 18 éven felettiek vehetik igénybe!

Voucheredet vidd magaddal kinyomtatva vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Évtizedes tapasztalatot gyűjtöttünk össze csapatunkkal, hogy életre hívjuk ezt a különleges élményközpontot. Azok, akik korábban még nem láttak valódi fegyvert, vagy éppen jártas lövészek egyaránt élvezhetik a tökéletes lövészeti élményt. Legyen az születésnap, csapatépítő program vagy épp legénybúcsú, leánybúcsú, mindenre van minőségi megoldásunk!
Több nyelven beszélő és magasan képzett személyzet vár minden érdeklődőt nem csak a lövészet terén, hanem a vendéglátásban is jeleskedve. Az új, modern beltéri lőterünk Budapest belvárosában helyezkedik el, könnyű megközelítéssel.
Várjuk kedves látogatóinkat kényelmes szolgáltatásainkkal és különleges lövészeti élményeinkkel. Ajándékboltunk mindenkinek kínál egyedi, kreatív ajándékokat.

Helyszín

Capital Shooting

1077 Budapest Dob utca 89.

https://capitalshooting.eu/

Válassz Csomagot

Capital Shooting

Budapest

A Capital Shooting “Target Tester” lövészeti csomagjával ismerkedhetsz a fegyverekkel vagy tesztelheted tudásodat egy adrenalindús élmény közben
30 400 Ft 38 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet