Csapatépítő sárkányhajózás és SUP kaland a szentendrei Dunán

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Szervezz egy nem mindennapi élményt a barátoknak, vagy válassz egy olyan csapatépítőt, amit garantáltan senki nem fog elfelejteni!
Próbáljatok ki valami egészen újat, miközben mozogtok, jó levegőn vagytok, és meseszép tájakban gyönyörködhettek!
A sárkányhajózás és a SUP evezés a sportok szerelmeseinek ugyanúgy ajánlott, mint azoknak, akik kevésbé mozognak otthonosan az aktív programokban, hiszen a SUP kezelése könnyen és gyorsan elsajátítható, ebben pedig segítségetek is lesz.
Útvonal: 
SZIV SE (Szentendre) – Leányfalu – SZIV SE (Szentendre)

Odajutás: (saját szervezésben)
Gépkocsival: Bejutás a Szentendrei-szigetre közúton a Tahi hídon át, vagy komppal Dunakeszinél a Duna főágán át, vagy a Határcsárdai komppal Szentendre irányából. A SZIV SE csónakháza Szigetmonostor után a közút végén (zsákutca) található. A csónakház előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
Tömegközlekedéssel: HÉV-el Szentendre végállomásig. Gyalogosan át Szentendre belvárosán és a Duna korzón (kb. 1 500m) a Pásztorrév-hez. A révvel átkelés a Szentendrei-szigetre a SZIV SE csónakházhoz.

Program: 
A program a SZIV SE csónakházban indul és itt is fejeződik be. 
SZIV SE-ben felszerelés kiosztás, evezési alapok ismertetése, vízreszállás (kb. 0,5-1 óra).

Hajó típus:
20 fős Sárkányhajó és kísérő indiánkenu(k) / létszámtól függően
Kormányos és kísérő/oktató biztosításával

SZIV SE-től felevezés Leányfalura, ami kb. 7km és 1,5-2 óra aktív evezést jelent. Leányfalun pihenő és étkezési lehetőség (hamburger, lángos, fagylalt stb.). Itt történik a magatokkal hozott SUP felszerelés összeállítása, SUP-ok felpumpálása, lapátok beállítása. SUP oktatás kisebb, 6 fős csoportokban (kb. 1-1,5 óra). Visszaevezés a SZIV SE csónakházhoz a SUP-okkal kiegészült hajóparkkal. Útközben a SUP-on evezők folyamatos cserélgetése, partmenti megállásokkal, vízállástól függően zátonykerülgetéssekkel, Papp-sziget kerüléssel (kb. 1,5-2 óra). A SZIV SE-be megérkezve lehetőség lesz további programokra a rendelkezésre álló idő függvényében, ami lehet házi SUP verseny, vetélkedők, foci, ping-pong, tollaslabda, és lehetőség van további hajótípusok kipróbálására is.

Időtartam: A program teljes időtartama 6-7 óra.

A Sárkányhajózáshoz és SUP-ozáshoz szükséges teljes felszerelés és oktatók biztosításával.

Minimális létszám: 
A Sárkányhajó és SUP csapatépítő program minimális létszámigénye 14 fő (a 20 személyes Sárkányhajó biztonságos mozgatásának és a visszaevezésnél szükséges létszám biztosításának feltétele). 20 főnél nagyobb társaság esetében a Sárkányhajó mellé további túrakenukat vonunk be (2-, 3-, 4- és 12 személyes túrakenuk állnak rendelkezésre). 

Érvényesség

2024-09-30 -ig

Időjárás függvényében!

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont, helyszín egyeztetés szükséges emailen urbi@supedzes.hu vagy a +36 70 298 6999 (Urbán János) telefonon.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! 

Fontos! A minimális létszám 14 fő.

Partnerünkről

Urbi vagyok, kenus, 40+ év tapasztalattal, a víz és az evezés iránti szenvedéllyel. A teljesen kezdőtől a profi szintig állítok össze programokat és vezénylem le azokat. A 1,5-2 órás edzéseket úgy alakítom, hogy mindenki megtalálhatja benne a neki megfelelő fokozatot: akár evezgetni, túrázni akar, vagy felkészülni a versenyzésre.

Helyszín

SUPEDZES.hu

Budapest Újpesti öböl

http://www.supedzes.hu/

Válassz Csomagot

SUPEDZES.hu

Budapest

6-7 órás aktív program meseszép környezetben, baráti társaságoknak vagy céges csapatépítőnek
21 250 Ft 25 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet