Csöppnyi csodák: bonbon készítő tanfolyam

-6 %

Az Ajánlat tartalma

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai bonbonjait. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.

A több órás kurzus résztvevői nemcsak megismerik a csokoládé történetét, különböző csokoládékat kóstolnak, kétfajta temperált csokoládéval dolgozhatnak, megtanulják a receptet és a fortélyokat, trüffelt készítenek és bonbont öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a bonbonokat. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.

Megtudhatod a kurzuson azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.

A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek is.

Kérjük, hogy ha laktózérzékeny, vegán, cukorbeteg vagy, valamint ha fogyókúrázol, jelentkezéskor jelezd a speciális kérésedet, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Javasoljuk legalább kb. fél-1 hónappal a tervezett részvétel előtt lefoglalni az időpontot e-mailben.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges voucherkód megadásával  az arssocolata@gmail.com email címen.

A voucher átruházható, ajándékba is adható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Minimum korhatár: 16 év (ennél fiatalabb, cukrász érdeklődésű fiatalok jelentkezését is elfogadják). Kicsi gyerekek szülővel együtt tudnak részt venni a kurzuson (az ár személyenként értendő).

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Csokoládé és minőség kéz a kézben járva: az Ars Socolata nem csak művészi szintre emeli az édességek készítését, de közösségi élménnyé is teszi azt. Nem csak egyedi és exkluzív édességeket kínálnak, de kurzusaikon te is elsajátíthatod a legnépszerűbb finomságok titkát, hogy utána bármikor elkészíthesd azokat magad vagy barátaid, családod örömére.

Helyszín

Ars Socolata

1078 Budapest Nefelejcs utca 19

https://arssocolata.com/

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Ars Socolata

Budapest

Készíts mennyei édességet a legkiválóbb minőségű, boltban nem beszerezhető belga csokoládéból!
16 990 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet