Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai bonbonjait. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni.
A több órás kurzus résztvevői nemcsak megismerik a csokoládé történetét, különböző csokoládékat kóstolnak, kétfajta temperált csokoládéval dolgozhatnak, megtanulják a receptet és a fortélyokat, trüffelt készítenek és bonbont öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a bonbonokat. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza.
Megtudhatod a kurzuson azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adnak a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.
A programot bátran ajánljuk gluténérzékenyeknek is.
Kérjük, hogy ha laktózérzékeny, vegán, cukorbeteg vagy, valamint ha fogyókúrázol, jelentkezéskor jelezd a speciális kérésedet, hiszen vegán étcsokoládé és édesítőszerrel édesített, cukormentes belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban.
2025-05-31 -ig
Javasoljuk legalább kb. fél-1 hónappal a tervezett részvétel előtt lefoglalni az időpontot e-mailben.
Ars Socolata
1078 Budapest Nefelejcs utca 19
Bejelentkezés alapján