Várjuk minden tortaimádó jelentkezését kurzusainkra, melyek egész évben folyamatosan indulnak!
Nálunk még a legforróbb nyári napokon is élmény a cukrászkodás kellemesen hűvös kézműves műhelyünkben.
Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai kb. 10 szeletes dísztortáját (átmérő: kb 20 cm). A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját.
Emellett a résztvevők a saját maguk által készített fondant figurákkal fel is díszítik az általuk beburkolt tortát.
A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgozunk, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudják nálunk a résztvevők. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról (részvételt követően 1 héten belül emailben eljuttatjuk a hozzáférést), amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.
A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza.
Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned.
- A kurzus kb 4 órája során megismerjük a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondant dekorációs masszát és a figurakészítő dekorációs masszát.
- Fondantot színezünk folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is.
- A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakoroljuk.
- Alapdíszítést készítünk kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával.
Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a formatortát.
A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciáját pedig kiváló, tapasztalt cukrász oktatók biztosítják, köztük találod pl. az Ars Socolata Kft. tulajdonosát, aki a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója is egyben.
Vásárold meg a tanfolyamot magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!
A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.
Laktózérzékenyek is igénybe vehetik. Jelentkezéskor az ilyen igényt szükséges jelezni.
Helyszín:
1078 Budapest, Nefelejcs utca 19. (Keleti pályaudvar és a Garay Center közelében). Jól megközelíthető, közlekedési csomópont közelében.
2025-01-31 -ig
Javasoljuk legalább kb. fél-1 hónappal a tervezett részvétel előtt lefoglalni az időpontot e-mailben.
Ars Socolata
1078 Budapest Nefelejcs utca 19
Bejelentkezés alapján