Dolce Vita: választható Vespa túrák a Balaton körül

-22 %

Az Ajánlat tartalma

Fedezd fel a Balaton környékét két keréken! Az olaszok kedvenc járgánya a magyar Toszkánán is remek alternatívát kínál a közlekedésre és a kalandozásra!

Választható túrák:

Vespakirándulás Nagyvázsonyba: Nem megerőltető motoros kirándulás Nagyvázsonyba kisforgalmú, szép utakon. Nem gyakorlott motorosok is könnyen, fáradtság nélkül teljesíthetik. Várak és kilátó is szerepel a programban. Meg persze a gyönyörű balatoni táj és hangulat. Balatonfüredről a régi falun át Balatonszőlős felé indultok és körülbelül 20 perc múlva Zádor várához értek. Javasolják a motorok lezárását és az egykor szebb napokat látott várrom bebarangolását, a kilátás megcsodálását.

Ha kipihentétek magatokat, újabb 20 perc múlva értek Nagyvázsonyba. Bár a vár felújítás miatt zárva van, azért érdemes körbejárni a lenyűgöző építményt. Működik viszont a Szabadtéri Néprajzi Múzeum és az Igásló Élményközpont is ahol egy fogattal akár körbe is kocsizhattok a környéken.

Kellemes motorozás után Mencshely egyedi hangulata következik, ahonnan már csak egy ugrás a Kossuth kilátó. A motorokat hagyjátok a parkolóban! Egy rövid séta után már mászhattok is fel a kilátóba, ahonnan a Balaton egyik legszebb panorámája nyílik Tihanytól Badacsonyig.

Innen irány a térkép szerint Vászoly, ahol több jóhangulatú kisvendéglő is várja a motorosokat és nem érdemes kihagyni a háborítatlan nyugalmú Forrás tavat sem. Ezután ismét Pécselyre értek, majd Aszófő következik a messze földön híres halsütőjével.

Ha maradt még idő, a nap végén megmártózhattok a kissé retró hangulatú, de sosem tömött sajkodi strandon, hogy aztán a bérleti idő végére pontosan érjetek Balatonfüredre.

Az ár magába foglalja:

- 5 óra Vespa használat

- 55 km-es túra az árban

- A kirándulásra elég üzemanyag

Keleti Balatonkör: Kezdő Vespásoknak is ajánljuk ezt a kellemes, körülbelül 90 km-es kirándulást, ahol fürdésre, piknikre bőven van idő. A bérelt Vespa LX átvétele Balatonfüreden történik. Maga az út robogóval 3 óra alatt kompozással együtt kényelmesen teljesíthető. Nem érdemes azonban sietni, annál inkább minél több helyen megállni és nézelődni, megpihenni. A strandolást, napozást és fürdést sem érdemes kihagyni a déli part sekély vizű szabadstrandjain, erre 3-4 órát is rászánhattok. Indulás reggel 9 órától lehetséges, és ha bírjuk, elég aznap 18 órára Balatonfüredre visszaérni!

Az ár magába foglalja:

- Piknik csomag

- 6 óra és 100 km Vespa bérlés az árban

- A túrára elegendő benzin

Badacsonyi Vespa-túra: Pécsely, Nagyvázsony, Kapolcs, Tapolca, Badacsony, Salföld, Mindszentkálla és Köveskál szépségei és finomságai egyetlen nap alatt. Indulás balatonfüredről. Maga az út robogóval bő 3 óra alatt kényelmesen teljesíthető. Nem érdemes azonban tövig húzni a gázt, mert az út is nagyon szép, ráadásul tele van látnivalókkal! Az indulás reggel 9 órától lehetséges és ha bírjuk, elég aznap 18 órára Balatonfüredre visszaérni!

Az ár magába foglalja:

- Piknik csomag és takaró

- 8 óra Vespa bérlés és 135 km használat

- A túrára elegendő benzin és olaj

Nyugati Balatonkör: A déli part selymes homokja, Balatonlelle, Fonyód, Keszthely, Badacsony és a Balaton-felvidék csodái haladó robogósok számára. Indulás Balatonfüredről. Maga az út robogóval 5 óra alatt kompozással együtt kényelmesen teljesíthető, így van még további 4 óránk fürdésre, piknikre valamelyik strandon és a szép helyek bebarangolására. Balatonfüredre elég 19 órára visszaérni.

Az ár magába foglalja:

- Piknik takaró és csomag

- 10 óra és 170 km használat az árban

- Tele tank üzemanyag

Egy nap alatt a Balaton körül: Haladó robogósok túrája egy napi tömény élménnyel, ezer látnivalóval. Indulás Balatonfüredről. Maga a kb. 200 kilométeres út a robogóval 5 óra alatt teljesíthető. Nem érdemes azonban sietni, annál inkább minél több helyen megállni és nézelődni, megpihenni. A látnivalók mellett a strandolást, napozást és fürdést sem érdemes kihagyni a déli part sekély vizű szabadstrandjain, erre több órát is rászánhattok. Indulás reggel 8 órától lehetséges, és ha bírjuk, elég aznap 20 órára Balatonfüredre visszaérni!

Az ár magába foglalja:

- Piknik csomag és takaró

- 12 óra Vespa bérlés és 220 km használat

- Tele tank üzemanyag

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges voucherkódod megadásával, online az alábbi linken:

https://vespatura.hu/idopontfoglalas.html - A „foglalni kívánt időpont és túra” mezőbe a választott időpont és túra mellett, kérjük írd le a kapott vouchered egyedi sorszámát!

Telefonos elérhetőség: +36 70 226 9272

Partnerünkről

Azt nem is magyarázzuk, miért Vespa? Aki ült már egyen és van szíve, biztosan beleszeretett a formájába, az acél karosszéria stabilitásába, az ülés kényelmébe, és abba az érzésbe, ahogy egy Vespa viszi...

Tőlünk kibérelheted a saját Vespádat, és megtapasztalhatod az igazi Vespa-életérzést, miközben körbesuhanod a Balatont!

Helyszín

VespaTura.hu

8230 Balatonfüred Vitorlás tér

https://vespatura.hu/

Nyitvatartás

Időpontfoglalás alapján

Válassz Csomagot

VespaTura.hu

Balatonfüred

Bérelj egy Vespát, és vegyél részt az általad választott túrán, gyönyörködj a balatoni tájban, és éldd át a vespás életérzést!
22 490 Ft 28 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet