Egész napos festő oktatás elmélettel és gyakorlattal

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Egy voucherért cserébe a VelemFESS Alkotóműhely jóvoltából részt vehetsz egy egész napos festő workshopon, ahol ellesheted a festészet tudományát, ahol megtanítanak az alapokra. Az ajánlat tartalmazza az összes alapanyagot, az oktatást, kávét, teát, üdítőt, rágcsálnivalót, ráadásul a tanfolyam napján 10% kedvezményt a BOLT kínálatából. A képhez kedvezményes áron fa keretet is vásárolhatsz, amit a helyszínen kell kifizetned. Megtanulod az alapanyagok és az eszközök helyes használatát, egy festményt fogsz elkészíteni, az elejétől a végéig kidolgozod, megfested. A festményt 50x40 cm farostra fested ecsettel, festőkéssel, akrilfestékkel. Lesz sok munka, nem fogsz unatkozni, hiszen a nap végére elkészülsz a saját festményeddel. Az biztos, hogy nem három óra alatt fogod elkészíteni a festményt, nem lesz előre megrajzolva semmi. Viszont amit kapsz: motivációt, energiát, segítséget, odafigyelést. A nap végére pedig büszke leszel magadra, hiszen képes voltál rá! Megcsináltad! Megfestetted! A Tied! A helységben folyamatos a szellőztetés (jó időben nyitva az ajtó), egyszer használatos kesztyűk és kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll, természetesen ha szeretnél maszkot viselni, megteheted!

 

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Az ajánlat egy főre szól, előre egyeztetett időpontban, bármikor beváltható. Előzetes bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódod: +36 20 336 38 47 vagy e.gyorgy@velemfess.hu.

A tanfolyam max. 6 fővel indul, egész napos program, 10:00–16:00-ig. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Mit kell tudni a VelemFESS Alkotóműhelyben folyó munkáról?
A Kreativ – Hobby – Dekor Boltként működő helyet úgy álmodtam meg, hogy ne csak egy bolt legyen. Közös alkotó hely, ahol vásárolni, információhoz jutni, segítséget kapni, inspirálódni lehet.
Az Alkotóműhelyben több technikában próbálhatod ki a kreativitásod. Decoupage felnőtteknek, gyerekeknek, kezdőknek és haladóknak. Az alapoktól a legújabb trendekig. A Boltban lehetőséged nyílik megismerni és kipróbálni az újdonságokat és válogathatsz több, mint ezer szalvéta közül is. Egyedülállóan csak nálam tanulhatod meg a lámpatechnikát, készíthetsz hangulatlámpát, vagy fényfüzért. Az alapanyagok is biztosítottak, közel 50 féle dekoranyagból választhatsz :) Természetesen a VelemFESS – mint a neve is mutatja – fő tevékenységként azt tűzte ki céljául, hogy bevezesse a festeni vágyókat az alkotás csodás világába. Élmény az élményfestésen túl! Válassz a workshopok vagy a tematikus tanfolyamok kínálatából.

Helyszín

VelemFESS Alkotóműhely

1201 Budapest Vörösmarty u. 28/a.

https://velemfess.hu/

Válassz Csomagot

VelemFESS Alkotóműhely

Budapest

Egész napos festő oktatás elmélettel és gyakorlattal 1 fő részére
11 990 Ft 14 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet