Egy csodás nap Dobogókőn kettőtöknek ebéddel, programokkal

-14 %

Az Ajánlat tartalma

A Platán Panzió és Étterem jóvoltából egy voucher áráért most egy csodás nap vár Rátok Dobogókőn erdei sétával, ebéddel, élmény- és termálfürdőzéssel (választható fürdőzés vagy hajózás). Az ajánlat két főre szól, amelynek keretén belül a 30-féle ételt tartalmazó étlapunkról állíthatjátok össze 2 fogásos ebédeteket.

A csodás nap folytatódhat 3 élmény és termálfürdő bármelyikében, ti választhatjátok ki kedvenceteket, vagy akár hajózáson is részt vehettek a Duna-kanyar legszebb részén. A fürdők közül választhatjátok a műemléknek számító Esztergomi Szent István strandfürdőt, aminek 28 fokos vizét a 327 méterről feltörő kristálytiszta karsztforrás biztosítja immár 111 éve, de élvezhetitek a fürdőzést és a csúszdákat az Esztergomi aquaworld élményfürdőben is, sőt, megpihenhettek egy csodás Duna-kanyari autózást követően a Leányfalusi termál fürdő élmény és pihenő medencéiben is. Mindhárom fürdő esetében a helyszínen fizetendő felár ellenében szaunázással is kiegészíthetitek az élményt. A csodás napotok programjából kár lenne kihagyni a Visegrádról feltáruló lélegzet elállító kilátást a Duna-kanyarra, a fürdés vagy hajózás után feltétlenül tegyetek egy hangulat sétát Szentendre macskaköves utcáin.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Hétvégén és tanítási szünetekben a felár 3.500 Ft/2 fő

Foglalási feltételek

A hajóutak Esztergomból, vagy Visegrádról indulnak májustól októberig, szezontól függő gyakorisággal. A panzió szíves tájékoztatást ad az időpontról, de ti is tájékozódhattok a www.mahartpassnave.hu oldalon. 

Választható élményfürdők: Esztergomi Szent István strandfürdő, Leányfalui Thermálfürdő. Mindegyikhez találtok képanyagot a következő tárhelyünkön: http://dobogokokupon.hu/kepgaleria_programok.html 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, voucher kódod megadásával: +36 26 347 680
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A panzió az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el. A hét termál- és élményfürdő közelsége, a Dunakanyar szépsége, Szentendre, Esztergom, Visegrád szomszédsága végtelen programlehetséget nyújt a pihenés személyre szabott eltöltéséhez.

A rengeteg wellness-, élmény-, kulturális és gasztronómiai kínálattal minden napodat az aznapi hangulatod szerint alakíthatod. Harmincféle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorával járnak a kedvedben, dunai hajóutak várnak, eredei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehetsz részt, közeli horgászparadicsomokban lazíthatsz, zenés-táncos esték vidám hangulatát élvezheted a Duna partján, szabadtéri színházi  előadásokat élvezhetsz, visegrádi lovagi tornán vehetsz részt, téli-nyári bobpályát használhatsz, hangulatos sétákat tehetsz a szomszédos történelmi városokban. Szentmise után belépést biztosítanak az Esztergomi Bazilika termeibe és kupolájába, és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálnak Neked, Nektek.

Helyszín

Platán Panzió és Étterem Dobogókő

2098 Pilisszentkereszt Téry Ödön út 15.

https://www.platanpanzio.hu/

Válassz Csomagot

Platán Panzió és Étterem Dobogókő

Pilisszentkereszt

Töltődjetek fel a természet lágy ölén! Töltsetek el egy napot a csodaszép Dobogókőn, ahol hatalmas sétákat tehettek, ahol valóban a természet közelében lesztek, egy finom ebéd vár Rátok és nem utolsósorban egy kellemes ajándék program is. Ugye milyen jól hangzik? Ajándéknak is tökéletes ötlet!
24 500 Ft 28 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet