Egyedi köszöntőszöveg zenei aláfestéssel, mini dalbetéttel

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Bor, bonbon, virág? Nem rossz ajándékok, de mit szólnál, ha helyettük vagy melléjük valami igazán különlegeset is adnál?
A netdal különlegessége önmagában az ötlet, azaz, hogy te egy kreatív, és nem hétköznapi dolgot adsz ajándékba.
Értéknövelő tulajdonsággal bír az az ajándék, amely elkészítésében te is részt veszel!
Egyedisége a megrendelő bevonásából és a több sarkalatos pontból álló (zenei stílus, effektek, kiegészítő szolgáltatások), személyre szabott dalszerkesztésből adódik. Egyszerű dolgok vannak feldolgozva nagyon ötletesen. Egy dalban van, amikor egy hosszabb életút, de van, amikor csak egy rövid életszakasz kerül megszerkesztésre.
Gondolhatsz egy, a miskolci Edda koncert élményeire vagy a balatonfüredi vízi biciklizés vicces eseményeire. Van, amikor egyszerűen csak néhány személyiségjegy és a köszönet kerül kihangsúlyozásra, hogy ünnepelhessük azt, akit szeretünk.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges partnerünknél voucherkód megadásával telefonon a +36 30 209 1061 telefonszámon, vagy az info@netdal.hu email címen.

Partnerünkről

Jeles napokra (évforduló, születésnap, esküvő, …) készítünk személyre szabott dalt veled. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy zenei stílust, kitölteni egy űrlapot és felmondani egy köszöntő szöveget. Csapatunk ezek alapján megszerkeszti a dalt, amely kilép a virtuális világból és valóságos élményt fog nyújtani az Ünnepeltnek!

Helyszín

Netdal

Online

https://netdal.hu/

Válassz Csomagot

Netdal

Online

Születésnapra, esküvőre, évfordulóra vagy bármilyen más különleges eseményre
8 990 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet