Együtt szebb: 1 órás családi fotózás választható helyszínen

-27 %

Az Ajánlat tartalma

Van szebb kép annál, mint amin a családod van? Szerintünk se – de ha szeretnéd, hogy senki ne maradjon le, mert a kamerát kezeli, mindenki a jó helyre nézzen és a fények meg a kompozíció is rendben legyenek, érdemes profira bízni a dolgot!

Marton Balázs tehetséges fotós, így meg tudja mutatni a családodat teljes szépségében, jó kedvében és egyediségében, olyan képeket készít rólatok, amiket szívesen teszel ki a falra, küldesz el a nagyinak, vagy egyszerűen csak örömmel nézel rá bármikor, hiszen a kedvenc embereidet mutatja meg a lehető legtökéletesebben.

A helyszínt te választod meg: lehet a saját lakásod, kültéri helyszín (Bazilika, Vajdahunyad vára, Várkert bazár, Halászbástya, Szabadsághíd, Margitsziget), vagy az Indoor Studio (ebben az esetben a helyszínen 7 000 Ft felár fizetendő a studio bérlésért).

A fotózás során 100 kép készül, amiből 10-et retusálva is megkapsz. A családi fotózás maximum 4 főre szól, ennél nagyobb létszám esetén két voucher vásárlása szükséges.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36709089159, martonbalazss@gmail.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Marton Balázs egy fiatal, lendületes és vérprofi fotós aki minden helyzetből és feladatból a legjobbat hozza ki, így a végeredménnyel garantáltan elégedett leszel. Legyen szó stúdió, kültéri vagy tematikus fotózásról, Balázs kamerája lencséin keresztül minden varázslatossá válik. Próbáld ki Te is egy ötcsillagos fotózás élményét, és élvezd képeidet nézegetve az eredményt!

Helyszín

Marton Balázs Photography

1136 Budapest Balzac utca 9.

http://www.martonbalazs-photography.hu/

Válassz Csomagot

Marton Balázs Photography

Budapest

1 órás családi fotózás választható helyszínen 100 db képpel, melyből a fotós 10, általad kiválasztott képet retusál is neked
21 990 Ft 30 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet